Buildi İyi Olanlar İçeri

Deidara20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Şu An Büyük Bir Proje Var Aklımda Naruto Server Kurmayı Düşünüyorum.Buildi Güzel Olan Kişiler Lazım.Japon OrtaÇağ Karışımı Şeyler Yapıcak ve Bu Arada Yetki Konusuna Gelince Bir Kaç Gün Davranışlarına ve Buildine Bakacağım Daha Sonra Ona Göre Değerlendireceğim.Skype:ademeliacik_1

Son düzenleme:

Deidara20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Naruto İzledinmi Hiç[DOUBLEPOST=1434008048,1434007874][/DOUBLEPOST]Ordamısın Kardeşim

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kriterlere uysam da eiimde halihazırda bir proje var. Eğer düzgün bir şekilde yapabilirseniz tutabilecek bir server. Başarılar dilerim :)

Not: MagicSpells'e sığdırmaya çalışmayın kendinizi o olmuyor :) Yeniliklere açık olun.

Deidara20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
uygarjaja gelirmisin?[DOUBLEPOST=1434009783,1434009599][/DOUBLEPOST]yada axel sen gelirmisin eğer izlediysen naruto ve buildin iyiyse?[DOUBLEPOST=1434010219][/DOUBLEPOST]bu arada uygarjaja sen magicspells kodlamayı biliyormusun?

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
uygarjaja gelirmisin?[DOUBLEPOST=1434009783,1434009599][/DOUBLEPOST]yada axel sen gelirmisin eğer izlediysen naruto ve buildin iyiyse?[DOUBLEPOST=1434010219][/DOUBLEPOST]bu arada uygarjaja sen magicspells kodlamayı biliyormusun?

Dediğim gibi elimde bir proje var o yüzden gelemem. Narutoyu manganın son bölümü çıktığı gibi bitirdim. Ve evet MagicSpells biliyorum.

Deidara20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana öğretsen biraz madem elinde bir proje var bari magicspells öğret please lütfen kardeşim

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana öğretsen biraz madem elinde bir proje var bari magicspells öğret please lütfen kardeşim

Üzgünüm dostum şu an projeye odaklanmam lazım bir çırpıda öğretebileceğim bir şey değil. Chicken Naruto'nun sahibi GoldSasuke'den yardım alabilirsin bu konuda.

Deidara20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onu Biliyorum Ve O Bana Yardım Etmiyor Of Ya Of :([DOUBLEPOST=1434011378,1434011127][/DOUBLEPOST]Ben Zaten Az Uz Biliyorum Bazen Zorlandığım Kısımlar Oluyor Yoksa Yapmayı Az Uz Biliyorum Eğer Skype Varsa Ekleyeyim Zorlandığım Kısımlarda Yardım Edersin

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Beleşten iyi mimar bulabileceğini pek sanmıyorum hele böyle kapsamlı bir projeyse aklındaki.