[Tanıtım] Faction 1.8.x Özel Eklenti Paketi

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1

Merhaba millet, bu gün sizlerle özel olarak tasarlanmış 1.8.x eklenti paketini sunmaktayım.

Paketin Özellikleri Şunlardır :
Özel Olarak Ayarlanmış - Renk Değiştiren Tablo :

Factionlar İçin Bayrak Sistemi :

Basit, göze hoş görünen motd :

Havaya yazılabilen özel yazılar :

Skin Düzeltmeleri Ve NPC Sistemi :

Diğer özellikleri :
  • Özel AntiHile Sistemleri.
  • 1.8 Özel Faction Sistemi.
  • Tüm Faction Glitch'lerini kapatan eklenti [Enderpearl, door fix vs].
  • Kullanışı türkçe eklentiler.Özel item Glitch'lerini kapalı.
  • Özel olarak "Lag" Seviyesini Algılayıp Ona Göre Ayar Yapar.
  • 1.8'de görünmeyen skinler fixli.
Eğer almak ister iseniz skypem :
otakugamer001

Son düzenleme:

mciltrot34

En iyi cevaplar
1

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bi dakika, ParticleText ücretli fakat sen paketin içinde satıyorsun?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eğer almak isterseniz diyor.
Almak satmak anlamına gelmiyor. Almanın ücretlisi de vardır ücretsizi de. Forumu ilgilendiren bir durum yok burada, satış buradan yapılmıyor anlayacağın, Skype üzerinden yapılıyor. Gene de şikayet etmek istersen Skype'a ticket atabilirsin ki muhtemelen sana dönmezler.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Almak satmak anlamına gelmiyor. Almanın ücretlisi de vardır ücretsizi de. Forumu ilgilendiren bir durum yok burada, satış buradan yapılmıyor anlayacağın, Skype üzerinden yapılıyor. Gene de şikayet etmek istersen Skype'a ticket atabilirsin ki muhtemelen sana dönmezler.
Forum üzerinde satış yapıyor demiyorum. Ayrıca satmıyor ise skype üzerinden bana ücretsiz vermesi gerekmez mi. Eğer satarsa veya "ücretsiz" verirse spigotta satılan eklentinin sahibi biraz kızmaz mı sence?

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Forum üzerinde satış yapıyor demiyorum. Ayrıca satmıyor ise skype üzerinden bana ücretsiz vermesi gerekmez mi. Eğer satarsa veya "ücretsiz" verirse spigotta satılan eklentinin sahibi biraz kızmaz mı sence?
Paketin içine dahildir, her paket alınışında eklentinin ücretleri ödenmektedir. Hemen maydanoz gibi atlamayın.