Saçınızın Uzunluğu ve Tipi

Kısa saç mı uzun saç mı

• Uzun hewal

Kullanılan: 49 72.1%
  • Kısa hewal

Kullanılan: 21 30.9%
  • Kel hewal

Kullanılan: 3 4.4%
  • Yarı-kel hewal

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    68

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklsın.
Ama niye metal dinlemiyosun anlamadım mesela benim tipim pepee dinleyenler gibi ama aslında metal dinliyorum :D[DOUBLEPOST=1434010056,1434009664][/DOUBLEPOST]Ya heriflteki saça bakar mısınız

Nasıl yapıyolar oğlum bunu
Bu kadar uzat seninkide olur böyle, uzat sen ben taktiği vercem söz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın[DOUBLEPOST=1434009265,1434009234][/DOUBLEPOST]
Bro o bana da oluyor
Bana edilen laflara ya da çevreme göre psikolojim (daha doğrusu karakterim) değişiyor İkizler burcunun birden fazla karakteri olduğunu söylerler ki bu doğrudur bana "sen kız mısın" denildiğinde direk kız moduna geçebilirim uzun saç istememin bir nedeni bu :3[DOUBLEPOST=1434009299][/DOUBLEPOST]
Bro uzun saçların var ama metal dinlemiyosun pardon ama kürd müsün :D Rahatsız ettiysem özür dilerim
Şu forumda kürt olmadığı halde kürt şakalarından alaylarından ciddi şekilde rahatsız olan bir tek ben mi varım? Yaptığınız çok mu güzel bir şey? Boşuna denmiyor etme bulma dünyası diye. Siz kürtler diye dalga geçerken sizlerle de kebab diye dalga geçiliyor.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkes Selfie çekip atsın beni bilen bilir ben atmağm :)

sakalınızı ağzınızı gözünüzü ziginizide açıklayın ki robot resim çıkartalım[DOUBLEPOST=1434036296,1434036171][/DOUBLEPOST]Bu arada benim sakallar çabuk uzuyo kesmesi zor oluyo şu an hacı sakalına yaklaştı sakalım kesemiyorumda tek başıma :(
yok mu bunun bir taktiği :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erkeklerin bayanların fotoğraflarını Anime çizimlerini koyduğu forumda Kızlarda erkek fotoğrafları anime çizimleri koymuş,şaşırılacak bir şey değil.[DOUBLEPOST=1434037341,1434037308][/DOUBLEPOST]
Sen bi soğuk duş alsana?
Tamam Abey vuma abey hemen alıyom osbir de çekeyim mi abey :(