[Tanıtım] Faction 1.8.x Özel Eklenti Paketi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Özel Faction sistemi FactionsUUID mi ?[DOUBLEPOST=1434037673,1434037631][/DOUBLEPOST]Bir de her defasına para ödeme ücretli plugin koyup(particletext) particlepainter koy adam onla yazı da yazar şekilde çizer
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Özel Faction sistemi FactionsUUID mi ?[DOUBLEPOST=1434037673,1434037631][/DOUBLEPOST]Bir de her defasına para ödeme ücretli plugin koyup(particletext) particlepainter koy adam onla yazı da yazar şekilde çizer
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler :) FactionsUUID ile anlaşmalı paketime ücretsiz verilmektedir. Ilk 10 kişiye mahsus AntiAura verilmekte paralarını bizzat ben ödemekteyim.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.8.x yapman pek iyi olmamış.Çoğu kişi 1.7.x kullanıyor ama bunun dışında paket güzel

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
@mciltrot34 sanırım demek istediğin:
bu paketi sattığın her kişi için particletexti tekrar satın alacaksın
Eğer böyleyse bir sıkıntı olmaz, ama başka türlüyse bilemem

mciltrot34

En iyi cevaplar
1

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Tamam işte author ile olan konuşmanı at bende seni yalancı durumuna koymayayım ?
Sonuç olarak doğru dürüst ve işinin eri bir kişisin.Eminim böyle bir dolandırıcılık yapmamışsındır(!)
Böyle bir iş yapınca elime ne geçeceğini düşünüyorsunuzki? Zaten tüm makinelerimi sponsor veriyor internetimi ailem ödüyor şu an beleş hayat yaşıyorum paraya ihtiyaç yok. Burdaki amaç bir serverin ne tür özellikler barındırması gerektiğini ve çeşitlilik katmayı gösteriyor. Isteyen alsın isteyen almasın bu paketi hazırlarken zaten tek kuruş kar'ı bile düşünmedim açıkçası. Ayrıca legal eklentiler güncellenmiyor diye biliyorum :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Ücretli eklentiyi silmen gerek diyorum sadece.
Emek hırsızlarınada empati yapmamı bekleme.
Çok yakında yerlerini kendi eklentimle veya skriptlerimle doldurmayı düşünüyorum. Yaza doğru büyük 2-3 projem var ona bağlı olarak bu paketi dahada geliştiricem. Hile eklentisinin ve FactionsUUID'nin sahibi ile görüşmekteyim. ParticleText'in yerini arkadaşın verdiği eklenti ile doldurmayı düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1434099344,1434047902][/DOUBLEPOST]Pakete Skin Düzeltmesi gelmiştir.