Turmoil vs Lego Worlds

Sizce Hangisi ?

• Turmoil

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lego Worlds

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
15-25 lira arasında bana uyan güzel oyunlar arıyordum steamde birden 2 farklı oyun buldum. Bunlar arasında kaldığımdan dolayı (Ve ikisini alabilecek param olsa daha almak istemememden dolayı) sizlere sorma ihtiyacı duydum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Seçenek 1- Turmoil 16,20 TL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Seçenek 2- LegoWorld 25 TL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fallout 4 :/ (Eğer fallouta grafikler berbat gibi saçma yorumlar yaparsınız bilinki sadece grafik için oynuyorsunuzdur)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft a fazla benzediğini düşünüyorum.
Eğer sen aldıysan memnun musun be minecraft a çok benziyor mu ?
Minecrafta benziyor ama minecrafttan daha geniş şöyle düşün terraia 3d version gibi ve dağ yaratma gibi dev şeyleri oyun içersinide yapıyorsun programla değil

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecrafta benziyor ama minecrafttan daha geniş şöyle düşün terraia 3d version gibi ve dağ yaratma gibi dev şeyleri oyun içersinide yapıyorsun programla değil
resimlerinde uçak gibi şeyler vardı.
Onlar kolay kullanılabiliyor mu yoksa aşırı zormu kazanılıyor ? Yani sürekli creative modda mıyız yoksa survival'a da geçebiliyor muyuz ?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
resimlerinde uçak gibi şeyler vardı.
Onlar kolay kullanılabiliyor mu yoksa aşırı zormu kazanılıyor ? Yani sürekli creative modda mıyız yoksa survival'a da geçebiliyor muyuz ?
Başlangıçta zor ama sonrası kolay ve Minecrafttaki gibi önceden seçiyorsun sandbox diye yada bir özel bir silahı var onunla yapıyorsun

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
LegoWorld derim daha geniş ve baya şey eklenecek*
Şahsen Turmoil alırdım bana da ha çok uyuyor ama bilmiyorum ._.*

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Turmoil Görmüştüm Geçenlerde Farklı Bir Oyun Tarzı Hoşuma Gitmişti Fakat 2 Oyunda Pek Sarıcı Değil
Şu Aralar Streamerler Arasında Popüler Olan Birkaç Oyun Var Onlara Bakmanı Öneririm Fiyatları Biraz Bunlara Göre Tuzlu Ama 2 Sini Alabilecek Durumun Varsa Bunlarada Bakabilirsin Farklı Kaynaklarda Varsa Düşük Fiyatlara Bulabilirsin Belki
ARK Survival = 40 TL
Tree Of Life = 30 TL

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turmoil Görmüştüm Geçenlerde Farklı Bir Oyun Tarzı Hoşuma Gitmişti Fakat 2 Oyunda Pek Sarıcı Değil
Şu Aralar Streamerler Arasında Popüler Olan Birkaç Oyun Var Onlara Bakmanı Öneririm Fiyatları Biraz Bunlara Göre Tuzlu Ama 2 Sini Alabilecek Durumun Varsa Bunlarada Bakabilirsin Farklı Kaynaklarda Varsa Düşük Fiyatlara Bulabilirsin Belki
ARK Survival = 40 TL
Tree Of Life = 30 TL
Tree of life yi çok beğendim. Biraz araştırıp alabilirim.
Ama ARK survivalı pek beğenmedim. Bilgisayarımda açmaz muhtemelen :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tree of life yi çok beğendim. Biraz araştırıp alabilirim.
Ama ARK survivalı pek beğenmedim. Bilgisayarımda açmaz muhtemelen :(
ARK Şu Son 1 - 2 Haftadır Twitch De Baya Bir Popülerlik Kazandı Çıkar Çıkmaz
Şuanda Beklediğimiz Birkaç Oyun Var Çıktığında Ücretlimi Olur Ücretsizmi Bilmiyorum Ama Hepsi Daha Alpha Sürümünde Zamanla Göreceğiz Bakalım Ne Kadar Fiyata Satılacak @rayandu06
SkySaga
Albion
Planets³