Give Komudu

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler,unuttumda :/
give {item} to player gibi bir komutla adama item veriyoruz fakat ben bu verılen ıtemın isminin olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
unuttum deme suna bilmiyorum de
PHP:
command /itembelirle:
    trigger:
        set {item} to player's held item

command /give:
    trigger:
        give {item} to player

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın attığı skriptte şu şekil yapacaksın örsde vb. isimlendirdiğin itemi kaydedicek sana geri verecek komutu girdiğinde

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
unuttum dediğine gore skriptten anliyodur sen demesende neyin ne oldugunu bilir boşuna post kasma
Şu post kasma lafı en sevmediğim şey kardeşim post kasıcak biri olsam günde 500+ mesajı rahat atıcak kadar forumda açık olabiliyorum sanki post kassam bana para vericekler :/

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
give 1 apple named "Elma" to player

(Not: ayrıca kısımları çalışmayabilir.)

Ayrıca:
set {veri} to "elma"
give 1 apple named "%{veri}%" to player

Ayrıca:

Ayrıca:
set {veri} to "apple"
give 1 {veri} named "%{veri}%" to player

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skripte gerek kalmadan isimlendirebilirsin. Multiplayer, Singleplayer, Mod/Plugin kullanmadan.
Kod:
/give @a minecraft:iron_sword 1 0 {display:{Name:"Isim",Lore:["Aciklama 1","Aciklama 2","Aciklama 3"]}}
Koddaki değişkenler:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@a kısmı: @p en yakındaki, @r random (rastgele), @a tüm oyuncular içindir, onun yerine direk oyuncunun ismini de yazabilirsin
minecraft:iron_sword: Benim yaptığımda demir kılıç verir. oraya item kodunu yazarak değiştirebilirsin.
1 kısmı: Item'dan kaç tane verileceğini belirtir. Ben 1 tane verdirdim. 1 ila 64 arasında değer verebilirsin.
0 kısmı: Item'ın hasarını belirtir. Ben hasarsız olması için 0 yazdım (Bazı blok/item lar türlü oluyor ya mesela renkli camlar. Onlarda damage (hasar) türünü belirtmek için kullanılır.)
Isim kısmı itemin ismini belirtir.

Aciklamalar: Envanterde itemin üstüne gelindiğinde altta gösterilecek açıklamalar. Her biri bir satırı belirtir.
Umarım işine yarar

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Skripte gerek kalmadan isimlendirebilirsin. Multiplayer, Singleplayer, Mod/Plugin kullanmadan.
Kod:
/give @a minecraft:iron_sword 1 0 {display:{Name:"Isim",Lore:["Aciklama 1","Aciklama 2","Aciklama 3"]}}
Koddaki değişkenler:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@a kısmı: @p en yakındaki, @r random (rastgele), @a tüm oyuncular içindir, onun yerine direk oyuncunun ismini de yazabilirsin
minecraft:iron_sword: Benim yaptığımda demir kılıç verir. oraya item kodunu yazarak değiştirebilirsin.
1 kısmı: Item'dan kaç tane verileceğini belirtir. Ben 1 tane verdirdim. 1 ila 64 arasında değer verebilirsin.
0 kısmı: Item'ın hasarını belirtir. Ben hasarsız olması için 0 yazdım (Bazı blok/item lar türlü oluyor ya mesela renkli camlar. Onlarda damage (hasar) türünü belirtmek için kullanılır.)
Isim kısmı itemin ismini belirtir.

Aciklamalar: Envanterde itemin üstüne gelindiğinde altta gösterilecek açıklamalar. Her biri bir satırı belirtir.
Umarım işine yarar
skript bölümünde skript ile ilgili konusun lütfen