12NationalElectric12
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şirket kurup çalışanlarıya oyun kodlayacak....3 Ekran Takıp Ne İçin Kullanacaksın![]()
Bari bikaçtane tablette koysaydın...Fazlası Zarar
![]()
Şirket kurup çalışanlarıya oyun kodlayacak....3 Ekran Takıp Ne İçin Kullanacaksın![]()
Bari bikaçtane tablette koysaydın...Fazlası Zarar
![]()
Fazlası Zarar
![]()
Hmm adamın 3 tane masaüstü bilgisayarı vr
3 tane ekran 1 pc ye bağlı
Diğer 1 ekdan diğer pcye bağlı
1pc boşta?
*ağlamaya gitti*
Şirket kurup çalışanlarıya oyun kodlayacak....
Bari bikaçtane tablette koysaydın...
2sinden de bağlarsam bir performans sıkıntısı olur mu?Fotoğrafı netten almış eleman, kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Diğer kaynaklar:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Soruna gelince DVI portundan kullanmak üzere yalnızca 1 ekran bağlayabilirsin. VGA girişi yok sanırım var ise 1 tane daha bağlarsın.
Çin işi çoklayıcıları vardır lakin kullanmanı önermiyorum.
Ben Benim Evim Dedimmi Yada Benim Sistemim ?Fotoğrafı netten almış eleman, kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Diğer kaynaklar:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Soruna gelince DVI portundan kullanmak üzere yalnızca 1 ekran bağlayabilirsin. VGA girişi yok sanırım var ise 1 tane daha bağlarsın.
Aynı görüntü için neden fazladan ekrana ihtiyaç duyuyorsun ki? Grafik tasarımcıyım 23' sadece 1 monitör benim bile işimi görüyor.
HDMI girişi de varmış ona da bağlayabilirsin. Zaman geçirmek ya da post kasmak için sorduğunu düşünüyorum, bu kadar tartışma yeterli.2sinden de bağlarsam bir performans sıkıntısı olur mu?
Ve aralarında ne gibi farklar olur?
Sadece bİlgi edİnmek istiyorumHDMI girişi de varmış ona da bağlayabilirsin. Zaman geçirmek ya da post kasmak için sorduğunu düşünüyorum, bu kadar tartışma yeterli.
fotoyu netten aldığını bende biliyorum fotoşopla bikaç tablet koyardı diyorumFotoğrafı netten almış eleman, kaynak:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynı görüntü için neden fazladan ekrana ihtiyaç duyuyorsun ki? Grafik tasarımcıyım 23' sadece 1 monitör benim bile işimi görüyor.
Bariz performans kaybı olmaz, bakınızda verdiğin sorunu da yaşamazsın.Sadece bİlgi edİnmek istiyorum
2 monitör bağlarsak
Performans sıkıntısı yaşar mıyım?
ve 2 monitör arasında ki farklılıklar neler olabilir
Bk<:bir moni5örde açık diğerinde soluk göstermesi.
Sence bu fotoğrafa tablet koymak için kim uğraşır? Fotoşop?fotoyu netten aldığını bende biliyorum fotoşopla bikaç tablet koyardı diyorum
Yani bana diyorsunki bu ekran kartı ile SLI yapıp 6 monitor bağlayabilirim..Bariz performans kaybı olmaz, bakınızda verdiğin sorunu da yaşamazsın.
Sence bu fotoğrafa tablet koymak için kim uğraşır? Fotoşop?
Photoshop bildiğin kadar kolay değil.
Anlaşılan post kasmaya devam etmek istiyorsun, öyle olsun. Yukarıdaki mesajlarımı iyice oku, kafanda bir soru işareti kalmayacak. Tekrar alıntılamamanı rica ediyorum, keyifli forumlar.Yani bana diyorsunki bu ekran kartı ile SLI yapıp 6 monitor bağlayabilirim..