- En iyi cevaplar
- 0
Render'ın bu kadar uzun süreceğini,zorlayacağını hiç tahmin etmemiştim ama sonunda bitirdim. Biraz uykuluyum bir de bu işte daha Le Noob olduğum için ışıklandırma,gölgelendirme,yansıma falan nerede olduğunu kestiremedim,google amcaya da sorup yapmakla da uğraşmak istemedim 
Programdan görüntü olarak aldığımda böyle bir şey çıkarttı ortaya;
Bu da benim çalışırken gördüğüm hali;
Buradan Nuub Paint seviyesiyle hava atan @BurnerTroll 'a selamımı yolluyorum ve sana AutoCad yeteneklerimle meydan okuyorum. B)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kısaca fotoğrafı gördüm ''Ayy ne güzel masaaa'' değilde '' Hmm masa hoşuma gitti bunu yapmayı denemeliyim'' diyerek başladım komple fotoğrafta ne gördüysem yapmaya çalıştım ve ortaya böyle bir sonuç çıkardım. Umarım beğenmişsinizdir.
@Hannabell @Erenbulbul @abdullah2323
Programdan görüntü olarak aldığımda böyle bir şey çıkarttı ortaya;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kısaca fotoğrafı gördüm ''Ayy ne güzel masaaa'' değilde '' Hmm masa hoşuma gitti bunu yapmayı denemeliyim'' diyerek başladım komple fotoğrafta ne gördüysem yapmaya çalıştım ve ortaya böyle bir sonuç çıkardım. Umarım beğenmişsinizdir.
@Hannabell @Erenbulbul @abdullah2323