CandyCrazy-Network-Alımlar Başladı !

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu:
Adınız:İsmailcan
Yaşınız: 14
Çalışacağınız Bölüm:Mimar/Builder
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey:Atılmıyor
Neden Biz ?:Bilmem :D
Skype Adresiniz:[email protected]

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
anlamadığı ortada
Sunucuyu bu gün veya yarın açınca hepsini test edeceğim.Yardımcı olabilecekleri sunucuda yetkili yapıcam bize yardımcı olamayan fakat çabalayan kişileride eski toprak diye taglıyacağım.Hem sanki sen çok anlıyorsun.10 Yaşında Çocuksun.Senle Uğraşacak Vaktim Yok.Yarın Faction Sunucusu Açıp Nitrado Sunucunu Hackleyince Görürsün Daha Hamachi Nedir Bilemeyen Çocuk[DOUBLEPOST=1434128616,1434128567][/DOUBLEPOST]
çüş adam yapıt paylaşmadan alınıyor :D
Ulan Ağzımı Bozma Adamı Yarın Test Edeceğim Sanki Kendin Çok Sunucu Açtın Klavye Çocuğu

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu bu gün veya yarın açınca hepsini test edeceğim.Yardımcı olabilecekleri sunucuda yetkili yapıcam bize yardımcı olamayan fakat çabalayan kişileride eski toprak diye taglıyacağım.Hem sanki sen çok anlıyorsun.10 Yaşında Çocuksun.Senle Uğraşacak Vaktim Yok.Yarın Faction Sunucusu Açıp Nitrado Sunucunu Hackleyince Görürsün Daha Hamachi Nedir Bilemeyen Çocuk[DOUBLEPOST=1434128616,1434128567][/DOUBLEPOST]
Ulan Ağzımı Bozma Adamı Yarın Test Edeceğim Sanki Kendin Çok Sunucu Açtın Klavye Çocuğu
Skype Açabilir misin?

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ok.

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0

Başvuru Formu:
Adınız: Memduh
Yaşınız: (12 Yaşında Olsanız Bile Çekinmeyin Bizim İçin Olgun Olmanız Yeterlidir.) 19 @TanerTekin ._.
Çalışacağınız Bölüm: Factions
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey: Geliştirmek. (')
Neden Biz ?: Denk geldin
Skype Adresiniz: Özelden mesaj at vereyim.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni Basvru Forumum :D
Adınız:Muhammed
Yaşınız: 16
Çalışacağınız Bölüm: Faction-MiniGames [Arada 2-3 Oyun Ekleriz :D]
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey: her şey :p
Neden Biz ?:Çiraga Yardim Etmek İcin
Skype Adresiniz:Yazmaya Usenıyom :(

Not:Ikıde Bir Degistirme B.Forumunu :/

ShieldPower

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu: Anlayamadım.
Adınız: Efe Iyi
Yaşınız: 14
Çalışacağınız Bölüm: Administrator Çünkü Çoğu Şeyde Başarılarım var Eğer Olmazsa Builder veya Map Tasarımcısı Olabilirim
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey: Aslında 5 Tane HungerGames Map 4 Tane Spawn Map 2 Tane Cekirdek Server İçin Portallı vs Spawn.. Ve Yaklaşık 20 Sunucu'da Admin Oldum
Neden Biz ?: İlgim Var Ve Tek Sizi Bulabildim Şuanda
Skype Adresiniz: rockandpunk3 (Rocker'ım :-| Herneyse Salla . )

MedseUS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Efe
Yaşınız:14
Çalışacağınız Bölüm:builder eğer olmazsa skripter da olabilirim
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey:bunu skype'dan göndericem
Neden Biz ?:çünkü bir ekipte çalışmak istiyorum en sıcak kanlı siz geldiniz
Skype Adresiniz:mehmetefe12

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Yaşınız: (12 Yaşında Olsanız Bile Çekinmeyin Bizim İçin Olgun Olmanız Yeterlidir.): 17
Çalışacağınız Bölüm: Farketmez
Çalışacağınız Bölüm İle İlgili Yaptığınız 1 Şey: Herşeyi yapabilirim :)
Neden Biz ?: Gördüm başvuruyum dedim can sıkıntısı diyelim biz buna
Skype Adresiniz: minecraft.emirhan06

Mertoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum oncelikle merhaba sunucu acmaya heveslendigini sponsor olacak bir sunucu ararken gordum oncelikle sana bir kac tavsiyem var .Sunucunda ne kadar ilgili olsnda seviyeni kacirmamaya dikkat et,Ne kadar ilgili olsanda ciddi ol ve sunucununda ciddi olmasina dikkat et.Turkce kelimeler Turkce Isim Kullanmani tercih ederim.Gunumuzde baktigimizda sunucu ismi olarak hepsi Ingilizce biz bir Turksek ve sunucumuzu Dunyaya tasiyacaksak Ismini Turkce Isim yapip tasimamiz gerekli.Her nasil onlar kendi dilinde isim yapiyorsa Sizinde boyle olmanizi ve tamamen ciddi olmanizi tavsiye ederim.Sunucunuzun gunluk kisi sayisi cogalmaya basladdiginda ciddiliginizi ilk gunku devam ettirin yoksa 1 kere kacirdiginizda bir daha toplayamazsiniz.Benden bu kadar bir kac bilgi verdim.Ilk gunku gibbi ciddi olurum diyorsan ekle beni.--Skype adresim : mert3201 Sağlıcakla :) :)

Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi