Hayırlı olsun kardeşim.Umarım forum çok iyi yerlere gelir.Tüm sorunlar düzelir.Forum Server konuları da hemen açılır.Eski kitle kalplerde yaşıyor. Merak etmeyin eskiyi getiremezsek yenisini benzetiriz.
Hayırlı olsun kardeşim.Umarım forum çok iyi yerlere gelir.Tüm sorunlar düzelir.Forum Server konuları da hemen açılır.Eski kitle kalplerde yaşıyor. Merak etmeyin eskiyi getiremezsek yenisini benzetiriz.
Benide iste
Aynen eski gruplara yetişemedik ama geri gelmesini isterizGurupları Geri getirin sonra nabarsanız yapın.
HayırlısıForumun boşlandığının farkındayız. Evet belki eski kitle kadar iyi olamayacak ama olabilecek en iyi kitleyi oluşturacağız.
Gruplar Gereksiz Bana Kalırsa Eski Grup Zamanındada Bir Halta Yaradıklarını DüşünmüyorumGurupları Geri getirin sonra nabarsanız yapın.
"İnş cnm yha .s"Forumun boşlandığının farkındayız. Evet belki eski kitle kadar iyi olamayacak ama olabilecek en iyi kitleyi oluşturacağız.
Ben fujia'ya karşı bir sevgim vardı iyi oldu gelmesi
AA biri beni etiketlemiş.Yorumları okudum da eski kitlenin dönmesi ve üstümde etiketli olan arkadaşın bu foruma dönme olasılığı çok çok çok düşük hatta belki imkansızBenide iste![]()