Ben 1080p video izlerken bir görüntü kalitesi oluyor ama 4K video izlerken ekranı tam ekran yapmazsam ekrandaki yazıları okuyamıyorum yani bir not defterine yazılan yazı okunmuyor sanırsam 4K boyutunda oluyor ama birde eğer 4K ekranda bu videoyu izlersem sanırım olur.3310da video seyredilir mi gibi oluyor biraz bence olabilir de yani ama olmayabilir de yani
Senin ekranında 1 piksele sığan çizgi 4k ekranda 4 piksele denk gelir, yani senin ekranın yetersiz kalıyor 4 k görüntü karşısında. Ayrıca ekran kartının, kullandığın kablonun da 4 desteklemesi gerekiyor.Ben 1080p video izlerken bir görüntü kalitesi oluyor ama 4K video izlerken ekranı tam ekran yapmazsam ekrandaki yazıları okuyamıyorum yani bir not defterine yazılan yazı okunmuyor sanırsam 4K boyutunda oluyor ama birde eğer 4K ekranda bu videoyu izlersem sanırım olur.
Hmm. ATI Radeon 4300/4500 serisi var henüz 1366x768 ekran çözünürlüğünün efsane ekran çözünürlüğü diye geçtiği zamanlarda alınan bir bilgisayar kısacası sadece kota harcaması.Senin ekranında 1 piksele sığan çizgi 4k ekranda 4 piksele denk gelir, yani senin ekranın yetersiz kalıyor 4 k görüntü karşısında. Ayrıca ekran kartının, kullandığın kablonun da 4 desteklemesi gerekiyor.
1366 1466 yı nasıl açıyor ?1366x768 yani 1466p açarsın 4k boşuna![]()
söyle diyeyim ben 1366x768 ile 4 k ile 720p arasındaki farkı görebiliriyorsam 1080p ilede 1440p arasındaki farkı görebiliyorsam açıyor fakat youtube 2 yada 3 fps1366 1466 yı nasıl açıyor ?
1466 p değil, 1080 p bile göremez. Açsa bile ekran kartı desteklemiyor, yani net gösteremez. Ayrıca türkiye de 4 k video izleyebilecek kadar verimli internet çok çok çok çok çok pahalı.1366x768 yani 1466p açarsın 4k boşuna![]()
oda haklı , ve ekran kartlarımız aynı değil o da var.1466 p değil, 1080 p bile göremez. Açsa bile ekran kartı desteklemiyor, yani net gösteremez. Ayrıca türkiye de 4 k video izleyebilecek kadar verimli internet çok çok çok çok çok pahalı.
Şu yaz tatili boyunca Almanyadayım zaten No Problem[DOUBLEPOST=1434145566,1434145523][/DOUBLEPOST]1466 p değil, 1080 p bile göremez. Açsa bile ekran kartı desteklemiyor, yani net gösteremez. Ayrıca türkiye de 4 k video izleyebilecek kadar verimli internet çok çok çok çok çok pahalı.
ekran kartım destekliyor sanırım full fps açıyor videoyu ama monitör 1366x768oda haklı , ve ekran kartlarımız aynı değil o da var.
1466p derken ? dikey piksel sayısı alınıyor. Yani 768p Video izleme kısmına gelirsek. Neredeyse imkansız bir şey. Ancak kaliteli bir nvidia ekran kartı alıp dsr ile "monitörünün desteklediği dikey piksel sayısı"x2 çözünürlüğünden desteklenen çözünürlüğe downscale etse de görüntü kalitesini artıran o muazzam teknolojiden faydalanabilirsin1366x768 yani 1466p açarsın 4k boşuna![]()
ne yazdın bilmiyom ama en kısa yoldan iyi bir nvidia ekran kartı ile 4k destekleyen bir monitör yeter tmm konu kapanmıştır.1466p derken ? dikey piksel sayısı alınıyor. Yani 768p Video izleme kısmına gelirsek. Neredeyse imkansız bir şey. Ancak kaliteli bir nvidia ekran kartı alıp dsr ile "monitörünün desteklediği dikey piksel sayısı"x2 çözünürlüğünden desteklenen çözünürlüğe downscale etse de görüntü kalitesini artıran o muazzam teknolojiden faydalanabilirsin(Tabii oyunlarda)