89 Yıllık Atatürk ün Halısı Çalınmış !

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın Forum Halkı Ben zRedDragon.Bizim Ülkemizin Kurtulması İçin Önderlik Eden M.Kemal Atatürk ün Halısı Çalınmış.Koskoca Atamızın Halısını Çalındığı İçin Bu Kadarına Pes Demiyorum.Yani Burası Türkiye Adam 100.000.000 Tl ye Satılabilenen Birşeyi Bile Çalmaya Cürret Ediyor Ülkemizde.Ama Bir Diğer Ülkelere Bakın , Onlarda Daha Banka Soymaya Cürret Edemiyorlar.Ülkemizi Burdan Gönülden Tebrik Ediyorum.Artık Dünya Ülkeleri Arasında Hırsızlık Konusunda Ülkemiz İlk 10 Listesinin Başı Oldu Artık.
Diğer Yorumları Size Bırakıyorum Forum Dostlarım..

@iZeckGH @KadirBerk @ErenBeyazkurt @IRFN @Speaw @DonduranAtes @KomutUstası @Hannabell @LordTs ve Diğer Etiketlemeyi Unuttuklarım...

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamlarda idam cezası bile var ve neden hırsızlık olmuyor diyorsun.Tamam idam güzel bir şey değil bende idamı sevmiyorum ama adamlar idamdan korktukları için suç işlemiyorlar.İşleyen var ama fazla değil.Amerika'da böyle bir suç olsaydı idam cezası verilebilirdi

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlarda idam cezası bile var ve neden hırsızlık olmuyor diyorsun.Tamam idam güzel bir şey değil bende idamı sevmiyorum ama adamlar idamdan korktukları için suç işlemiyorlar.İşleyen var ama fazla değil.Amerika'da böyle bir suç olsaydı idam cezası verilebilirdi
Aslında gelişmiş ülkelerin çoğunda idam yok. G8 ülkelerinin sadece ikisinde idam cezası var. G20'de bu sayı beş veya altı diye biliyorum. Kısacası idam gerekli değil. Sadece düzgün bir algı yaratılmalı. Hepsi bu.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Cezalar caydırıcı olsa suç oranı acayip düşer aslında adalet dediğin budur ama bu herif yakalansa belki evi yok mis gibi sıcacık cezaevine gidecek.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hırsızlık,Dolandırcılık Gibi Şeyleri Yaptıktan Sonra hiçbir şey Yokmuş Gibi Hayata Devam Etmeleri Çok Saçma. - Iyi Aksamlar...

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazık vah vahhh para hırsı insanlara bunu bile yaptırıyor.Ayrıca orayı koruyan kimse yokmuymuş iştee tarihimize ve atalarımıza verdiğimiz önem