umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
4K Bütçe İçin Fazla Düşük Bir Sistem Monitörsüz 3,5 k Bütçe Daha Performanslı Bir Sistem Toplanabilir
OC Yapmayacaksan Fazla Yüksek Bir Anakart Senin İçin İlk Olarak Onu Değiştirerek Başlanabilir

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
4K Bütçe İçin Fazla Düşük Bir Sistem Monitörsüz 3,5 k Bütçe Daha Performanslı Bir Sistem Toplanabilir
OC Yapmayacaksan Fazla Yüksek Bir Anakart Senin İçin İlk Olarak Onu Değiştirerek Başlanabilir
O yapacağım :)
Ayrıca bu sistem gibi her şey dahil bir sistem toplarsan sevinirim.

umut_

En iyi cevaplar
0
eh kardeşim şöyle şöyle diyonuz alın topladım beğenmiyonuz..
Burada Donanım Konusunda Bilgili Toplasan 10 Kişi Anca Çıkar Biz Ne Kadar Sistem Toplasakta Bir Kusuru Olur Yada Sen Beğenmezsin Seni İkna Edemeyiz Falan
Sen En İyisi Donanım Haber - Technopat - Shif Delete Gibi Forumlarda her Soruna Çözüm Bul :p

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Burada Donanım Konusunda Bilgili Toplasan 10 Kişi Anca Çıkar Biz Ne Kadar Sistem Toplasakta Bir Kusuru Olur Yada Sen Beğenmezsin Seni İkna Edemeyiz Falan
Sen En İyisi Donanım Haber - Technopat - Shif Delete Gibi Forumlarda her Soruna Çözüm Bul :p
O forumlarda Yetkililer dışında adam akıllı donanım bilen yok maalesef :(

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

* 2

4100TL kadar tutuyor 4000Tl verecek olan 100tl de versin ama değil mi ? Benden bu kadar. Bir daha toplamam haberin ola. Eski sistemin üzerine ekran kartı üreticisini, ssd'yi ve anakart'ı değiştirdim. Üzerine de 1080p monitör ekledim (HDMI'dan bağlayacaksın unutma).

umut_

En iyi cevaplar
0
O forumlarda Yetkililer dışında adam akıllı donanım bilen yok maalesef :(
Bu yorumdan Çıkarttığım Sonuç = " Donanım Bilgin Varsa O Forumlarda Yetkili Oluyorsun "
Doğurumudur Hocam :p

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O 10 kişi den biri de benim :p eski hesabım Cuaresma45 ti.
Ayrıca o sistemi sakın ama sakın alma. Bu sistemi alabilirsin. İnventus ta istediğin monitör kalmamış onu vatandan alıcaksın. 4000 tl lik sisteme 120 gb ssd yakışmaz diyorsan hdd den kısıp 50 tl daha verip 240 gb alabilirsin. O şekilde tam 4100 tl ediyor. Arkadaş ta o kadara toplamış zaten.
[/url][/IMG]
[/URL]