Paketi Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    42

ChatlakMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu mesaj yoğun istek üzerine kaldırılmıştır!

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İllaki video çek diyorsun yani
Çek. Baştan indir ve kendi bilgisyarındaki virüsütotoalda tarat. Montaj olmadığına iniamamız içinde altta sayaç tut?
Niye durudk yere knomu ubaltalıoysun anlamış değilim açıkçası. Ve rarbomb nedir onu bile bilmiyorum. ben o pakete emek veridm uğraştım. Sen anca gel konumu baltala git 2dk de. Bu arada yandexin iniderme linkine gir ordada dr.Web tarafından tarandı diyor. 2 tane virüs taramsı olmuş. Senin pcendeki şeymi doğru olacak?[DOUBLEPOST=1434287340,1434287139][/DOUBLEPOST]Araştırdım. Tehlikeli bir şey değildir RarBomb. Sadece dosya boyutu az olduğu için böle bir virüs bulmuş.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1434287485][/DOUBLEPOST]Ayrıca VBA2 diye bir virüs programı ilk defa duuyorum ve sadece o virüs bulmuş. Avg gibi üstün virüs programları virüs bulamamışken o virüs bulamsı biraz mantıksız. O zman piayasada VBA2 yüksete AVG gibi firmalar altta olurdu. Yani avg gibi büyük şirketler değilde küçük bir program virüs buluyorsa o zman hata programdadır. Git paketi kurcala kurclayabildiğin kadar butun jarları vs tarat virüs bulammısısn.
Bu arada video Bekleiyorum?[DOUBLEPOST=1434287554][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1434291068][/DOUBLEPOST]@ChatlakMC Hani video çecektin? Yalancı :)
@Clapy @ChatlakMC Konumu baltalıyor. Arkadaşın mesajlarını silip sonrada gereğini yaparsanız sevnirim.

ChatlakMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu mesaj yoğun istek üzerine kaldırılmıştır!

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1- Ben sadece böyle bir şey olduğunu söylüyorum.
2- Ve yemek yedikten sonra belgesele takılmak suç mu ?
3- Videoyu çekmeyeceğim. Kendi plugin paketini virüstotale yolladıktan sonra Tekrar İncele dersen görürsün.
Gelmişsin konumu baltalamısın durduk yere? Bari sil mesajlaıtını düzenle de bu mesaj kaldırıdı yaz.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paket Güzel Güzel de Gereksiz Bazı Pluginler Var Mesela iConomy Essentials Fazlasıyla Yerini Alıyor :D