Blazerd Mini-MMORPG | Yakında Sizlerle...[Spoiler]

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, size şuanda kodlamakta olduğum ve çok yakın bir zamanda açılacak olan Mini-MMORPG sunucumuzdan bahsetmek isterim.Öncelikle sunucuya maddi açıdan ve fikir açısından yardım eden Karahan'a teşekkür ederim.Sunucuda her silaha özel kombo çeşiti olacaktır.Altta ki resimlerde gördüğünüz gibi Pazar Sistemi, Kombo Sistemi, Drop Sistemi ve çeşitli özellikler ile karışınıza çıkacağız.Bu konuyu sunucunun spoilerlerini vermek için açtım.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında demenizden bıktım. Her rpg,mmorpg sunucu açan yakında! Bir tarih belirleyin ve herşeyi ona göre hazırlayın.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında demenizden bıktım. Her rpg,mmorpg sunucu açan yakında! Bir tarih belirleyin ve herşeyi ona göre hazırlayın.
İşte o yüzden Mini-MMORPG açıyorum :D Tek başıma uzun sürüyor ama Open World açmadığım için kısa sürüyor bir kaç güne açılır :) Açılmaz ise forumdan bile çıkarım merak etme.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yazım hatası var...
Onun dışında muhteşem olmuş.Video eklersen daha hoş olabilir...
(Ben de çekebilirim istersen...)
"5 blok etraftaki yaraıtklara"

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında sunucunun alt yapısı oturmuş durumda *-*
Harita asıl sorun tahminen ;-;
Belki bir kaç ek skill de ekler*

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Her MmoRpg Sunucu Kader Mahkumu Oluyor Ne Zaman Açılacağı Nasip :p

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map 8k x 8k bütün mimarileri tek başıma yapıyorum :D Kusura bakmayın yaz tatiline yetşrtirmek için "Lemon Fox"un Terrainini kullanıyorum.Ama mimarilerin hepsini ben yapıyorum :) Teşekkürler. (Takipte kalın...)

Ha bu arada bana yardımcı olmak istiyorsanız yetenek fikirleri verebilirsiniz.Harita biter bitmez başalayacağım. (Sınıflar: Baltacı, Okçu, Muhafız, Büyücü)

umut_

En iyi cevaplar
0
Ulan ben zindev craft'ı açtım yakında yazıyordu,
1.5 yıl zindev craft'ı yönettim yakında yazıyordu,
4 ay java ile uğraştım ve hala uğraşıyorum.
HALA YAKINDA YAZIYOR.

Açta oynayak artık lan !
(Cidden yukarıdaki tepkiyi verdim)​
Mmo Sunucuların Kaderi Böyle Zindevciğim :p
Millet Konuyu Açıyor Bir Yere Kadar Geliyor Ya Forumdan Çekip Gidiyor Yada Bir Bahaneyle Proje İptal Oldu para Yok Ortak Yok Sınavım Var Diye Bırakıp Gidiyor :p

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan ben zindev craft'ı açtım yakında yazıyordu,
1.5 yıl zindev craft'ı yönettim yakında yazıyordu,
4 ay java ile uğraştım ve hala uğraşıyorum.
HALA YAKINDA YAZIYOR.

Açta oynayak artık lan !
(Cidden yukarıdaki tepkiyi verdim)​
Zindev tek doğru düzgün açan sensin :D Bende açacağım yakında java bilgim o kadar olmasada hem java hemde skript ile açmaya çalışacağım.Senide bekliyorum.İnşallah açarız bu sefer :D[DOUBLEPOST=1434290797,1434290097][/DOUBLEPOST]Biraz resim atayım bari :/

umut_

En iyi cevaplar
0
Zindev tek doğru düzgün açan sensin :D Bende açacağım yakında java bilgim o kadar olmasada hem java hemde skript ile açmaya çalışacağım.Senide bekliyorum.İnşallah açarız bu sefer :D[DOUBLEPOST=1434290797,1434290097][/DOUBLEPOST]Biraz resim atayım bari :/

Resim Görüp Heveslenmekten Sıkıldık Artık Açılmadan 1 Yıl Önce Konu Açmaktansa Açılmasına 1 Hafta Kala Kesin Açılacağı Garanti Olduğu Zaman Açın Şu Konuları Herkes Aynı Şeyi Yapmaya Başladı Artık İyice Sıktı

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Resim Görüp Heveslenmekten Sıkıldık Artık Açılmadan 1 Yıl Önce Konu Açmaktansa Açılmasına 1 Hafta Kala Kesin Açılacağı Garanti Olduğu Zaman Açın Şu Konuları Herkes Aynı Şeyi Yapmaya Başladı Artık İyice Sıktı
Dur az özendireyim *kendisi denedi*
O resimler build canum* ;-;
Bir de skilleri var ki asıl olayı o ;-; (Heçkır karahan'a bir şey demiyoruz tabii ki. @KRHN )
Ok yağmuruyla ateşli oku kombine edebiliyorsun .s.s