Yardım :)

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kahve+Kola karışımı.
Gerçi kendim denemedim bir arkadaşımdan duydum. Zehirlenme vb. durumlarda sorumluluk kabul etmiyorum
.

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Oyuna bir kere başlarsan heyecanlı geçtiği sürece uykunun geldiğini hissedeceğini sanmıyorum. Beynin bir şeye odaklandıktan sonra birincil önceliği ona atarsa diğer faktörleri bir nevi görmezden gelir. Tıpkı burnunun sürekli görüş açında olmasına rağmen -patates gibi değilse- görüşünde rahatsızlık vermemesi gibi.

@Nyxia, Kafein+Kola. Aynı anda hem midesini delip hem de taşikardiye yaklaştırmak için mükemmel bir yöntem. -Karaciğeri sağlamsa ufak bir mide ağrısıyla atlatır tabii ama yaşı bunu ne kadar tolere eder Allah bilir.- B)

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Nyxia, Kafein+Kola. Aynı anda hem midesini delip hem de taşikardiye yaklaştırmak için mükemmel bir yöntem. -Karaciğeri sağlamsa ufak bir mide ağrısıyla atlatır tabii ama yaşı bunu ne kadar tolere eder Allah bilir.- B)
Kahve yazacaktım aslında niye kafein yazdığımı ben de bilmiyorum. Dalgınlık işte. Bu arada karaciğer şeysinde ufak* bir gönderme sezdim.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kahve yazacaktım aslında niye kafein yazdığımı ben de bilmiyorum. Dalgınlık işte. Bu arada karaciğer şeysinde ufak* bir gönderme sezdim.

Kahve olduğunu anladım, endişelenmene gerek yok. Kafein hapı almasını bekleyemeyiz, ulaşabileceği en iyi kafein kaynağı ise kahve. B)

İğneleme yapmayı daha çok severim ama nedense o mesajda yapmamışım ikisini de.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna bir kere başlarsan heyecanlı geçtiği sürece uykunun geldiğini hissedeceğini sanmıyorum. Beynin bir şeye odaklandıktan sonra birincil önceliği ona atarsa diğer faktörleri bir nevi görmezden gelir. Tıpkı burnunun sürekli görüş açında olmasına rağmen -patates gibi değilse- görüşünde rahatsızlık vermemesi gibi.

Patates gibi değilse*
Çok acı ;-; @Helter

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uyumama yolunu buldum kulaklık taktım full ses müzik açtım :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dubstep dinle. Ara sıra uyku bastırdığında 10 saniyeliğine lambaya bak.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi