bu event hangisi

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar istediğim event şu skriptte 5. satırda 6 harfi varsa varsa
benim yaptığım (çalışmıyor)
Kod:
if line 5 there is 3:
    wf "OtoMesaj Skripti Secret_wither Tarafindan Yapilmistir." to "plugins/OtoMesaj/Secret_wither.yml"
Skriptin butun içğerini vermedim.[DOUBLEPOST=1434315040,1434314965][/DOUBLEPOST]birde mesela plugins/edit/bilmemne.ylm nin 5. satırıda evet yazirsa oyuncu /elmas yazinca oyucyua elmas versin. onu nasıl yapacam?

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hmm :( Bulamadım böyle bir şey :( wf effecti bende çalışmıyordu, sende çalışıyor mu?

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
skripti illa şu şu şu yaptı diye niye insanların gözlerine sokmaya çalışıyorsun konudan indirenler zaten senin yaptığını biliyor sergunun izinden gidiyon sende skripti kimin yaptığının forumda gram önemi yok, benim olsun da ne olursa olsun forumu burası o kadar uğraşırsın .sk ya girer select + del"e gider tüm emeyin boşa uğraşma bu kadar.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
skripti illa şu şu şu yaptı diye niye insanların gözlerine sokmaya çalışıyorsun konudan indirenler zaten senin yaptığını biliyor sergunun izinden gidiyon sende skripti kimin yaptığının forumda gram önemi yok, benim olsun da ne olursa olsun forumu burası o kadar uğraşırsın .sk ya girer select + del"e gider tüm emeyin boşa uğraşma bu kadar.
Hayır. Amacım öyle bir saçma istek değil. Kodları gizleyeceğim. bir dosya oluşutucam herşeyi ordan yönetecekler. Ve skritpim için gerekli 2 side. Amacım hava atmak fln değil yani.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o kadar gizli işler dönüyor, virüs mü koyacan :D
He. Sziizn servernizi hacklemek için 200 satırlık kod yazacam. Ayın 16 sında almanyaya gidicem virüs koycam almanaydada olmayan pcemle sizin serverinizi hacklyecem????
Mantığa bak ya. Seni burdan kutluyorum...
Ama skript bitince bana işsiz diyeceksiniz. Çünkü yapa yapa bu skripti yaptım. Ama işsiz diyenelrin çoğu kullanacak :D