Paketi Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    42

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Çek. Baştan indir ve kendi bilgisyarındaki virüsütotoalda tarat. Montaj olmadığına iniamamız içinde altta sayaç tut?
Niye durudk yere knomu ubaltalıoysun anlamış değilim açıkçası. Ve rarbomb nedir onu bile bilmiyorum. ben o pakete emek veridm uğraştım. Sen anca gel konumu baltala git 2dk de. Bu arada yandexin iniderme linkine gir ordada dr.Web tarafından tarandı diyor. 2 tane virüs taramsı olmuş. Senin pcendeki şeymi doğru olacak?[DOUBLEPOST=1434287340,1434287139][/DOUBLEPOST]Araştırdım. Tehlikeli bir şey değildir RarBomb. Sadece dosya boyutu az olduğu için böle bir virüs bulmuş.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1434287485][/DOUBLEPOST]Ayrıca VBA2 diye bir virüs programı ilk defa duuyorum ve sadece o virüs bulmuş. Avg gibi üstün virüs programları virüs bulamamışken o virüs bulamsı biraz mantıksız. O zman piayasada VBA2 yüksete AVG gibi firmalar altta olurdu. Yani avg gibi büyük şirketler değilde küçük bir program virüs buluyorsa o zman hata programdadır. Git paketi kurcala kurclayabildiğin kadar butun jarları vs tarat virüs bulammısısn.
Bu arada video Bekleiyorum?[DOUBLEPOST=1434287554][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1434291068][/DOUBLEPOST]@ChatlakMC Hani video çecektin? Yalancı :)
@Clapy @ChatlakMC Konumu baltalıyor. Arkadaşın mesajlarını silip sonrada gereğini yaparsanız sevnirim.
Verilen cevaplar incelenmiş olup virüs olmadıgı görünüyor. Lütfen forumda taşkınlık çıkartmaya degil uzlasmaya gidiniz.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Paketin Gayet güzel faruk fakat biraz açıklamada o kişiyi küçük düşürmüş olmuyor musun..? O kişinin hatasını bulup ona solesen olmaz mi? Neyse paketin çok güzel olmuş kullanmanızı tavsiye ederim.

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki ;
* ClearChat
*BetterAlias
* DeathMessages
* Disable Commands
Skript Varken Bunlar Fazla İyi Olmamış Gibime Geldi Sence ?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Peki ;
* ClearChat
*BetterAlias
* DeathMessages
* Disable Commands
Skript Varken Bunlar Fazla İyi Olmamış Gibime Geldi Sence ?
Okadar şeyi skriptle ayarlamak zaman alır ve zaten skript kodları javaya çeviriyor. Ama BetterAliases skript bilmeyenlere göre daha yararlı.

Sent from my iPad using Tapatalk

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Virüs var diyenler Faruğ`un düşmanları bence.Paket gayet güzel ve virüssüz.O virüslü diyen arkadaşlarım,onca kişi indiriyor ama virüs bulamıyor nedense siz indirdiğinizde virüs buluyorsunuz.O virüs başka bir şeyden gelmiştir.Emin olabilirsiniz

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Virüs var diyenler Faruğ`un düşmanları bence.Paket gayet güzel ve virüssüz.O virüslü diyen arkadaşlarım,onca kişi indiriyor ama virüs bulamıyor nedense siz indirdiğinizde virüs buluyorsunuz.O virüs başka bir şeyden gelmiştir.Emin olabilirsiniz
Koskoca moderator virüs yok dedi o adammı virüslü diyip paketimi batıracak :D

Sent from my iPad using Tapatalk

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Kesinlikle (LIKE)
Sevdim kendisini. Devamını bekliyorum TEŞEKKÜRLER[DOUBLEPOST=1435668824,1435668529][/DOUBLEPOST]Yalnız virustotal da farklı bir linki taratmışsın V3.0 farklı bir linkten indiriliyor ?