Çek. Baştan indir ve kendi bilgisyarındaki virüsütotoalda tarat. Montaj olmadığına iniamamız içinde altta sayaç tut?
Niye durudk yere knomu ubaltalıoysun anlamış değilim açıkçası. Ve rarbomb nedir onu bile bilmiyorum. ben o pakete emek veridm uğraştım. Sen anca gel konumu baltala git 2dk de. Bu arada yandexin iniderme linkine gir ordada dr.Web tarafından tarandı diyor. 2 tane virüs taramsı olmuş. Senin pcendeki şeymi doğru olacak?[DOUBLEPOST=1434287340,1434287139][/DOUBLEPOST]Araştırdım. Tehlikeli bir şey değildir RarBomb. Sadece dosya boyutu az olduğu için böle bir virüs bulmuş.
[DOUBLEPOST=1434287485][/DOUBLEPOST]Ayrıca VBA2 diye bir virüs programı ilk defa duuyorum ve sadece o virüs bulmuş. Avg gibi üstün virüs programları virüs bulamamışken o virüs bulamsı biraz mantıksız. O zman piayasada VBA2 yüksete AVG gibi firmalar altta olurdu. Yani avg gibi büyük şirketler değilde küçük bir program virüs buluyorsa o zman hata programdadır. Git paketi kurcala kurclayabildiğin kadar butun jarları vs tarat virüs bulammısısn.
Bu arada video Bekleiyorum?[DOUBLEPOST=1434287554][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1434291068][/DOUBLEPOST]
@ChatlakMC Hani video çecektin? Yalancı
@Clapy @ChatlakMC Konumu baltalıyor. Arkadaşın mesajlarını silip sonrada gereğini yaparsanız sevnirim.