Kardeşim Sen Gitmedin mi?Hazır temple ebem bile yapar.[DOUBLEPOST=1434366786,1434366751][/DOUBLEPOST]
O yapmamış hazır intro bu oynama yapmış.
Hoşuma gitmese bile burda bir emek yok.Hazır templeri alıyor bizim türk youtuberler alın size ben süper bir kanalım bakın introma cart curt.After effects a'sını bilmezler.Kardeşim Sen Gitmedin mi?
----------------
İntro pek hoşuma gitmediŞarkı klasik,intronun tamamı yazıdan ibaret...
Bu kadar kaba konuşmamalısın. Ben bu haliyle güzel dedim. Edit yaptı diye dünya batmadı ya?Hazır temple ebem bile yapar.[DOUBLEPOST=1434366786,1434366751][/DOUBLEPOST]
O yapmamış hazır intro bu oynama yapmış.[DOUBLEPOST=1434366840][/DOUBLEPOST]izle bu videoyu la bari grafik yazma çömez
sen fakir adam değilmisinHazır olsa bile hoşuma gitmedi. Hareketler falan ne bileyim yazının öne yan gelerek zıplaması falan fazla klişe. Geliştirilmeli.
Neden bahsettiğini anlayamadım, biraz daha açar mısın?sen fakir adam değilmisin
Profil fotondaki adam bir fakir aslında onu zengin kılığına sokuyorlar nette videosu var.Neden bahsettiğini anlayamadım, biraz daha açar mısın?
Zengin kılığına sokmuyorlar, adama bakım yapıp bir otelin başına getiriyorlar.Profil fotondaki adam bir fakir aslında onu zengin kılığına sokuyorlar nette videosu var.
adamlar millet kullansın diye koymuslar Youtube'a paylasmislar.Hoşuma gitmese bile burda bir emek yok.Hazır templeri alıyor bizim türk youtuberler alın size ben süper bir kanalım bakın introma cart curt.After effects a'sını bilmezler.