Factions hakkında

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz arkadaşlarla konuştuk, roleplay ve faction durumunu birleştirmeyi falan düşündük az önce.

Fakat yiyeceğini sanmıyorum, hub tadında bir sunucu olurdu ve açıkçası krallıklarla factionlar birleşik olurdu, huge olurdu sunucu. Yine de, oyuncu bulamayacağımızı düşünüyoruz biz :D

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Factions kale savaşları loncalar vs role play tarzı bir şey normalde ama ormana git klan kur adam kes senden güçlü biri gelince klanı kapat türk işidir

yasakcicem

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Redstone mu? /warp coal? Tabi yapılabilir dediğin şey, ama artık lapis olmayınca oyuncu çekemiyorsun. Artık oyuncular lapissiz sunuculara girmek istemiyorlar, lapis nefreti olanlar da lapis olmayan sunuculara girmiyorlar bile. Yukarda yazdığım gibi; Yapıldı, denendi, olmadı.
Küçük düşünüyorsun, tabii ki öyle şeyler değil.Aklıma çok ilginç ve bir o kadar da saçma bir fikir geldi ama alay konusu olacağım için söylememek en iyisi.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Küçük düşünüyorsun, tabii ki öyle şeyler değil.Aklıma çok ilginç ve bir o kadar da saçma bir fikir geldi ama alay konusu olacağım için söylememek en iyisi.
Küçük düşündüğüm falan yok, görebildiğin gibi 2011'den beri Minecraft oynuyorum, takip ediyorum. Lapis geldikten sonra çok fazla fikir geldi geçti. Birkaç tanesi başarılı oldu çünkü eskiden açılmış veya tanınmış sunuculardı. Artık lapis yoksa factions sunucu tutmuyor. Gerçi bilmen gerekiyor, 2 senedir sen de bu camianın içindesin.

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçük düşündüğüm falan yok, görebildiğin gibi 2011'den beri Minecraft oynuyorum, takip ediyorum. Lapis geldikten sonra çok fazla fikir geldi geçti. Birkaç tanesi başarılı oldu çünkü eskiden açılmış veya tanınmış sunuculardı. Artık lapis yoksa factions sunucu tutmuyor. Gerçi bilmen gerekiyor, 2 senedir sen de bu camianın içindesin.
Ona Bakarsan Survival Sunucular Bu arada Tutulmaya Başladı Benim Sunucumun Ondan Farkı Kalmayacak.

yasakcicem

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz factionsu geliştirmek için uğraştırmıyorsunuz, siz olan şeyleri geliştirmeye çalışıyorsunuz
Siz factionsu değil, lapisi geliştirmeye çalışıyorsunuz.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Ona Bakarsan Survival Sunucular Bu arada Tutulmaya Başladı Benim Sunucumun Ondan Farkı Kalmayacak.
Yapabilirim diyorsan yap, gelir oynarız arkadaşlarla beraber. Saçma sapan şeyler olmasın yeterli, sunucuyu geliştirme aşamasında sana yardımcı bile olurum yani. Ama factions ise tutacağından şüpheliyim.
Siz factionsu geliştirmek için uğraştırmıyorsunuz, siz olan şeyleri geliştirmeye çalışıyorsunuz

Siz factionsu değil, lapisi geliştirmeye çalışıyorsunuz.
Dediğinden bir anlam çıkaramadım.

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapabilirim diyorsan yap, gelir oynarız arkadaşlarla beraber. Saçma sapan şeyler olmasın yeterli, sunucuyu geliştirme aşamasında sana yardımcı bile olurum yani. Ama factions ise tutacağından şüpheliyim.

Dediğinden bir anlam çıkaramadım.
Faction Bişi Yapmaz Fazla Sadece Grupalr Aralarında Klan Kurucak Ve savaşıcakalr bunun zararlı bir yönü yok

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Bu lapisi Türkiye yi getiren kim yaa ne lapismiş arkadaşım ne büyüttüler şu taşı

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapabilsek bile birileri çıkıp ''sew aranır'' yazacak sunucuda lapis olsa da olmasa da :/
O olsun yaa insanlarin özel hayatına karışmayalım kerkesin hayatına kimse karışamaz adam sanal seviyor demekki[DOUBLEPOST=1434378105,1434378072][/DOUBLEPOST]Gerçi Bu işin esprisi bn sunucumda buna izin vermem :D