Minecraft Video Serisi Arıyorum

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta yazdığımı biraz açayım;
Vanilla survivalda yabancılar kadar gelişen bir Türk YouTuber var mı? Aradım ama bulamadım.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta yazdığımı biraz açayım;
Vanilla survivalda yabancılar kadar gelişen bir Türk YouTuber var mı? Aradım ama bulamadım.
Adını hatirlamiyorum 200. Videoda bırakmıştı vanilla 200 bölüm nedir dusun adam dia set p4 bildigin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Twitch'te bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü orada yabancılar çok yayın yapıyor. Bir bak derim.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Mumbo Jumbo 1. bölümden elmas seti dizip daha sonra build makine farm trap game falan filan yapıp 64. bölüme geldi onun baseini görseniz çok iyi. Onun gibi Türk var mı diye sordum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Etho Tarzı Videolar Çeken Ama Yılda 10 Video Bile Çekmeye Üşenen Bir Kanal Var 5 Aydır Video Çekmiyor 1.8 Etkinlikleri Neredeyse Hiç Yok Yeni Video Beklersen Zor Olur Ama Eski Videolarıda Yeterli Olabilir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde Normal Olarak Oynayan Şuanda Youtubeyi Bırakmış Twitch Üzerinden Yayınlar Yapan Bir Kanal Var Onunda Oynayışı Güzel

Birde Eğer Sarar Diyorsan 3 Yıl Öncesinde Güzel Gelişme Göstermiş Jahrein Var Oynamasından Gayet Zevk Alırsın Birde Ona Bakabilirsin

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etho Tarzı Videolar Çeken Ama Yılda 10 Video Bile Çekmeye Üşenen Bir Kanal Var 5 Aydır Video Çekmiyor 1.8 Etkinlikleri Neredeyse Hiç Yok Yeni Video Beklersen Zor Olur Ama Eski Videolarıda Yeterli Olabilir

Birde Normal Olarak Oynayan Şuanda Youtubeyi Bırakmış Twitch Üzerinden Yayınlar Yapan Bir Kanal Var Onunda Oynayışı Güzel

Birde Eğer Sarar Diyorsan 3 Yıl Öncesinde Güzel Gelişme Göstermiş Jahrein Var Oynamasından Gayet Zevk Alırsın Birde Ona Bakabilirsin
İlk verdiğin kanalı beğendim. Teşekkür ederim.i Twitchle uğraşmıyorum. GamerJah'ı da beyenmedim.