EpicWatch
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kitaplada şimdi deniyorumkitapla yapsan daha güzel olur bence
Kitaplada şimdi deniyorumkitapla yapsan daha güzel olur bence
Kitapla yapamadımkitapla yapsan daha güzel olur bence
Hayır sadece kendin gamemode 1 oluyorsun hiç denedinmi ?Gamemode 1 bastığımizda herkes Gamemode 1 mi oluyor saçma oldu
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ona göre denicem teşekkür ederimKitapla yapamadım[DOUBLEPOST=1434445932,1434445893][/DOUBLEPOST]
Hayır sadece kendin gamemode 1 oluyorsun hiç denedinmi ?
Önemli DeğilOna göre denicem teşekkür ederim
Karışık değilkiEksiler
1) 1.7.2 olması
2) Sürekli komut bloğuna tıklamamız gerekmesi.
3) Çok fazla renkli olması.
4) Çok karışık olması.
Bence TellRaw yerine kitap ile yapsaydın çok daha iyi olurdu.
Artıları
1) Sorunsuz çalışması.
2) Biraz da olsa işimize kolaylık sağlaması.
Değil mi?Karışık değilki![]()
tmda ben kitapla yapamıyorum diyorum sana yeni bitane çıkartcam onu birazdaha renksiz yapcam ozaman karmakarışık olmazDeğil mi?
Bak TellRaw ile yapmak istiyorsan kabul yap ama süsle biraz sen [,] işaretlerini kullanmışsın ve renklendirmişsin olay bu?
Madem TellRaw ile yapacaksın onu -,*,=,_ işaretleri ile süsle özen göster yazıları ard arda yazma.
Ayrıca yok ben o kadar uğraşamam diyorsan kitap ile yap bundan kat ve kat daha yaralı olur.
Ve bunu çıkartabilmemiz için sürekli komut bloğuna gidip mesaj yazmamız gerek eh sen bunu serverda kullanın diyorsun o zaman o chette hiçbir şey yazılmayacak mı? yazılacak yani bastığın anda kaybolur.
o kadar generator var nasıl yapamıyorsun?tmda ben kitapla yapamıyorum diyorum sana yeni bitane çıkartcam onu birazdaha renksiz yapcam ozaman karmakarışık olmaz
Niye başkalarının komutlarını değiştiriyorsun?Komutları değiştirip ben yaptım dicemşaka
değiştirsem sorun olurmu
Kendin yapsan güzel olurKomutları değiştirip ben yaptım dicemşaka
değiştirsem sorun olurmu
biz 1 aydır diyoruz da nafile.Kendin yapsan güzel olur![]()
biz 1 aydır diyoruz da nafile.