.DLL Editleme Sıkıntısı

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi .dll uzantılı bir dosya var (Oyunun dil dosyası). Bir program buldum. Bu program .dll'yi düzenlemeyi sağlıyor. İşte açtım birazını çevirdim. Sonra aklıma bir şey geldi. Acaba aklıma gelen hata oldu mu diye test ettim. Aklıma geldiği gibi olmuşta. Türkçe karakterler çıkmamış. Yani "ÇIKIŞ" yerine "ÇÝKÝþ" yazıyor. Türkçe karakterleri yazmamın yolu nedir arkadaşlar. Bir el atın lütfen!

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Direk programı düzenlemen gerekli :(
Çünkü dll dosyasındaki metini alıp gösteren 2 farklı komut var biri Unicode olarak gösteriyor ki bu genelde standart karakterler dışında çok sorun çıkartır
İkincisi ANSI olarak gösteriyor ki neredeyse çoğu karakteri destekleyen bir formattır.
Eğer oyun yada program Unicode olarak gösteriyora Cikis yazmaktan başka şansın yok :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1434446846,1434446767][/DOUBLEPOST]ANSI'ya dönüştürme ihtimalimiz var mı?
Malesef :(
Dll dosyasına girilen metinler Multi Byte Char olarak ekleniyor sistem onları okurken Wide String kullanıyor ki ikisini birbirine dönüştürürken ANSI yada Unicode olayı tamamen oyunun içinde bittiğinden bir şey yapamayız :(