Survival Server Spawn --Survival--Serverler İçin Özel Yapıldı-- <16.06.2015>

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu Haritayı Paylaşmamın Sebebi Asla Lagg İçermez Ve Sade Güzel Bir Haritadır.

Mapı Yapan Ben Deilim Ama Mapı Editledim Sizlere Sundum :)

[+] Bilgilendirme [+]
Bu Harita Para İle Satılamaz Sadece Survival Server Açacaklara Yardımcı Olmak Amacıyla Konulmustur :)

(+) Spawn-Kuş Bakışı (+)

(+) Spawn-İçerisi (+)

(+) Spawn-Karşıdan Bakış (+)

(+) Spawn-KoyluTakas (+)

(+) Spawn-PasifMob (+)

:LINKLER:

DosyaTC:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

==İndiremiyoruz Diyenler Resimlere Bakınız==

Yukardaki DosyaTC yazısının Yanindaki Link Tıklayınca Böyle Bir Yer Açılcak 10 Dan Geriye Sayacak Ok ile Gösterdim

Evet 7 Saniye bekleyiniz ... diyor ve bekliyoruz bekledikden sonra böyle bi indir butonu gelcek tıkladıgınızda inecektir :) harita yüklemeyi bilmeyenler googleden araştırsın onuda anlatmayım artık :D

Daha Fazla Harita İçin Yorum Yazın :)
[DOUBLEPOST=1434466181,1434466147][/DOUBLEPOST]Guncel Linkler Aktif :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir harita olmuş, tam survival sunucusuna uygun olmuş ama keşke indirme linkini vermeseydeniz.Zaten Türkler üşengeç böyle şeyler sayesinde daha çok üşengeç oluyorlar.Kendileri emek verseler daha iyi olabilir.Bu arada ilk yorum B)

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Greyder Teşekürler Ne Bileyim Bi Yardımımız Dokunsun Server Açıcaklara :D[DOUBLEPOST=1434466857,1434466817][/DOUBLEPOST]isteyenlere plugin paketide yapabilirim :D

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben emeğe saygısızlık felan mı dedim ? Şu arkadaki dağlara baksan //set 0 yani hızlı ve uğraşmadan yapıldığı belli ki emek varsada eline sağlık ancak olmamış

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben emeğe saygısızlık felan mı dedim ? Şu arkadaki dağlara baksan //set 0 yani hızlı ve uğraşmadan yapıldığı belli ki emek varsada eline sağlık ancak olmamış
Ama şöylede diyebilirdin; Ben beğenmedim,biraz daha emek vermelisin.Tarzında bir cümle kurabilirdin.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neria Sen Birtek o daglaramı takıldın ben bilerek koydum onları sen survivala bu mapı bu şekilde koy orayı oyuncular düm düz eder merak etme spawnın yanına ev yapmayı cook severler survivalcılar bilir tabi :D[DOUBLEPOST=1434550958,1434550913][/DOUBLEPOST]Birde İstesem Ben Bu Mapı Harika Yapardım Amacım Sade ve Lag sız olması :)[DOUBLEPOST=1434551093][/DOUBLEPOST]Neria Bu Arada Mapı Atmaya Utanırdım Demişsinya Neden utanacakmışım bu mapı emek verip yaptık server sahiplerine yararımız olsun die. utanmak deil gurur duyarım[DOUBLEPOST=1434565541][/DOUBLEPOST]Suan Online Serverimiz Faction Metin2 Tekrar Yapacagızda Ortak Arıyorum Maddi yonden Ortak Lazım

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Diyon Sen Turkcem Gayet iyi[DOUBLEPOST=1434565853,1434565816][/DOUBLEPOST]Konuyu Baltalama Hadi isine bak

KaptanTR5252

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir harita olmuş, tam survival sunucusuna uygun olmuş ama keşke indirme linkini vermeseydeniz.Zaten Türkler üşengeç böyle şeyler sayesinde daha çok üşengeç oluyorlar.Kendileri emek verseler daha iyi olabilir.