Kumar Makinesi!

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne olursa olsun kumar oynamak çok riskli bir iştir ve düşük olasılıklarla çalışırsın yani matematiksel olarak hesap yaptığında şu 3 slotluk makinelerde kaç farklı yaşanabilecek durum var yani ya çok yetenekli zeki olmalısın ya da hayatını çöpe atıcak kadar özür dilerim
Ben zekiyim B)

(ego tavan)

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu günah olan şeyi niye sunucuya koydun diyenlere söylüyorum bu gerçek değil ki bir oyun hatta şu an yazdıklarımız gerçek olmayan sanal bir aleme kaydediliyor farkındaysanız
Hatta oyun parası bile sanal
Konu açan kardeş böyle devam süper skript[DOUBLEPOST=1434488041,1434487888][/DOUBLEPOST]
Kardeş gayet güzel bir sistem, alakasız yorum atanlar olmuş o arkadaşları hiç ipleme bence, kumar değilde "Şans Makinesi" deseydin eminim konuya bakmazlardı bile.Neyse gayet güzel bir sistem umarım sunucun başarılı olur.
Aynen dikkat çekmezdi normal bişi yapmıştır deyip geçerlerdi

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu günah olan şeyi niye sunucuya koydun diyenlere söylüyorum bu gerçek değil ki bir oyun hatta şu an yazdıklarımız gerçek olmayan sanal bir aleme kaydediliyor farkındaysanız
Hatta oyun parası bile sanal
Konu açan kardeş böyle devam süper skript[DOUBLEPOST=1434488041,1434487888][/DOUBLEPOST]
Aynen dikkat çekmezdi normal bişi yapmıştır deyip geçerlerdi
Aslında ilgi çekmesi için değildi sadece "şans makinesi" demek aklıma gelmedi :) Yorum için teşekkürler ederim.Bunlara inat Köpek Dövüşü skripti yapıcam ama onuda ciddiye alıp hayvan haklarına şikayet ederler diye korkuyorum :)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günah değil çünkü sanal bir kumar makinesi
Ve bütün dinler kumara günah diyor
o sanalsa bizde oyunları sanal oynuyoruz yani o zaman oyuncular oyunda hile kullansın
edit: çünkü ilahi dinlerin başlarında illaki bir peygamber her zaman bulunmuştur zaten o yüzden ilahi dinler ve bunlar Allah tarafından gönderildiğine göre bu dinlerin kumara günah demesi gayet normal ama batıl dinleri bilemicem onlarda sürekli kumarda eşşya kaybettikleri için yapmış olabilirler günahtır diye :D

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun oynamak eğlence amaçlıdır dimi? Şimdi hile kullanırsan karşı tarafın eğlencesine engel olmuş olursun ve bu kul hakkına girmiş olur :)
o zaman kumarda oyunda var ama sen bu oyundaki kumardan 200 milyon para kazanıyosun oyun zaten günah değil diyosun ama diğeri çok çalışıp para kazanıyor o paraya para demiyor diğeri uğraşıyo