SpeedArt kanalı açayım mı ? :D

?

• Kullanılan toplam oy
    11

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet beyler Speedart kanalı açayım mı 3 gün sonra grafik tablet alıyorum ! :D
Daha kaliteli işler yapacağım ancak tek bir sorun var. Heyecan :D Ne biliyim facecam'siz de olsam sesim bile kayıt altında olmasa heyecanlanıyorum ve saçma saçma işler yapmaya başlıyorum :D Bilmiyorum açarsam iyi olur aslında ama en ufacık bir heyecanda tüm iş gidiyor. Önerilerinizi bekliyorum :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bak açacaksan çok iyi çizimler yapman lazım ama çok iyi çünkü diğer rakiplerin senin dün paylaştığın resimlerine kıyasla aranda dünyanın en yüksek gökdeleni kadar fark var :( Yapabildiğinden bile iyi yapmalısın ki bayağı abonen ve işin olsun :/

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak açacaksan çok iyi çizimler yapman lazım ama çok iyi çünkü diğer rakiplerin senin dün paylaştığın resimlerine kıyasla aranda dünyanın en yüksek gökdeleni kadar fark var :( Yapabildiğinden bile iyi yapmalısın ki bayağı abonen ve işin olsun :/
Aslında onlar "en iyiler" en iyi çizimlerini 7-8 saat hatta daha fazlada yapıyor kaydı durdurup başlatarak. Ben ise çizimlerimi 1 saatte yapmıyorum eğer 7-8 saat uğraşsam onlar kadar iyi iş çıkartacağıma inanıyorum :D
para için yapacaksan açma.
Böyle bir hobiyi paraya çevirmek kötü değildir. Sonuçta ortada emek var ve sende karşılığını alacaksın yani.
Bence aç bir dene, zaten olmazsa bırakırsın. Denemekten zarar gelmez.
Of ya korkuyom bir tane deneme çektim her şey iyi güzelken bi yerde tıkandım saçma saçma şeyler yaptım :D

He bu arada @Iskefiyeli18 sen sanırım dünkü cevabımda sana karşı bir sorunum olduğunu zanettin seninle bir sorunum yok sadece 11 yaşındakileri küçümseyecek bir gönderide bulunursan bende kendimi savunurum. 11 yaşındakiler niye bey diyemiyor. Burda samimi bir ortam varsa herkes istediğini diyebilir saygı çerçevesinde. Bey'de zaten saygı çerçevesi içerisinde. Neyse konuyu baltalamıyım :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İnsanlar için yapmaya başladığın zaman pek bir anlamı kalmaz. Kayıt açık olsun, çizimini yap; beğenirsen videoyu düzenleyip internete koyarsın.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar için yapmaya başladığın zaman pek bir anlamı kalmaz. Kayıt açık olsun, çizimini yap; beğenirsen videoyu düzenleyip internete koyarsın.
Yani çizim güzel gidiyo sonra bi hata yapıyorum uğraşıyorum o hata üzerinde sonra beğenmiyorum silip başka bir şey yapmak tuhaf geliyor kaydı kapatıyorum :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yani çizim güzel gidiyo sonra bi hata yapıyorum uğraşıyorum o hata üzerinde sonra beğenmiyorum silip başka bir şey yapmak tuhaf geliyor kaydı kapatıyorum :D

Kendimden bir şey anlatacaktım ama önce şu konudaki çalışma hakkında ne düşündüğünü bilmem gerek. (Reklam amaçlı değil, çünkü eğer zaten çizimin kötü olduğunu düşünüyorsan kendimden vereceğim örneğin anlamı olmaz.)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Of ya korkuyom bir tane deneme çektim her şey iyi güzelken bi yerde tıkandım saçma saçma şeyler yaptım :D
İlla ki gün be gün çizmene gerek yok, kafana estimi aç kaydı çiz resmini. Ardından düzenle ve at kanala. Zaten henüz yeni başlayacağın için insanlar senden bir videoları hergün atmanı istemeyecek. Belirli bir kitle eriştiğinde (zaten o zamana kadar alışırsın bu işe) günlük videolar yapmaya başlarsın.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlla ki gün be gün çizmene gerek yok, kafana estimi aç kaydı çiz resmini. Ardından düzenle ve at kanala. Zaten henüz yeni başlayacağın için insanlar senden bir videoları hergün atmanı istemeyecek. Belirli bir kitle eriştiğinde (zaten o zamana kadar alışırsın bu işe) günlük videolar yapmaya başlarsın.
Ben o kadar fesatım ki ne kadar güzel iş çıkarsam da kimse bana abone olmaz en fazla 20 abone toplayabilirim :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş ama benim karakalemim kötü :(

Sağol, şimdi demek istediğim şu; ben onu yaparken birçok yeri baştan yapmak zorunda kaldım zaman zaman. Silip baştan başladım eline. Gölgelendirmeleri birkaç kez gözden geçirmem gerekti. Demem o ki iyi bir şey çıksın istiyorsan sabırlı olman gerek. İstersen elli kez silip yap ama bir şeyler çıkaracağına inan. (Hangi türde olursa olsun, dijital resim-karakalem fark etmez.)