Siyah Balgam

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Benim Balgam hastalığım var ((Gerçi Diyeceksinizi Bunu Niye Daha Önce Söylemiyor)) İşte. Benim solunum yolum rahatsız olduğum için balgamım sarı çıkıyor. balgamın renk türleri vardır ben sarıyım. Sabah Bir uyandım. aman tanrım didim sipsiyah bir balgam çıkardım. hemen attım. sonra tekrar bir balgam geldi ve kırmızıydı korktum bol su içtim. atmaya çalıştım. Sonra düzeldi artık normal renkte balgamım. :S ams şöyle diyolar balgamı kırmızı olan kişiler verem,zatürre felan oluyoormuş bende şu an bir sorun yok ama ? Biri bu konuyu açıklasın

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun.Hastaneye gittinizmi bunlardan sonra.Gitmediyseniz acilen gidin sonra kötüleşir :(

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saglik meslek lisesinde okuyorum fakat bu konuda fazla bir bilgim yok.
1-2 soru sormak istiyorum sigara iciyormusun? veya etrafinda sigara icen kişiler varmi
eger devam ederse doktora gidip cigerlerinin bir filmini cektir derim.
bunun olma sebebi sigara icmiyorsan oturdugunuz yerin cevre kirliliginden dolayıdır
nasil gecer dersen fazla bir bilgim yok fakat bol bol su icmen senin icin yararlı olacaktir.[DOUBLEPOST=1434527283,1434527214][/DOUBLEPOST]

balgamın renkleri vardir 4-5 ceşit degişme özelligide hastalıklara enfeksiyonlara ve iltihaplara göre degişir.
Sigara içmiyom içmeyide düşünmüycem !! bol bol su içiyom. saol :D

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kanlı balgam atmışsın. Gece burnun kanamış akciğerde balgama geçmiş olabilir. Yada dediğin gibi büyük bir hastalık. Umarım burnun kanamıştır. Tekrar olursa hemen göğüs hastalıklarına :/

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende benim göğüs kemiğimin hafifden dönük olmasını garip/değişik/tuhaf bulurdum .-. renkli balgam nedir .-. bunuda öğrendim varya .s