KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
AMD 8350 FANI KALDIRIN
Fanı kaldırın yanabilir ama merak etmeyin sadece tutuşur :/
Fanı kaldırın yanabilir ama merak etmeyin sadece tutuşur :/
Son düzenleme:
Sağol dostum yakında ya bunu yada az önce abartı attığım pc yi toplayacagım ama bu uygun geliyor gözüme[DOUBLEPOST=1434570036,1434569992][/DOUBLEPOST]Hmm hayırlı olsun güzele benziyor
Dostum ben bir graphics delisiyim ve ultrada oynamak istiyorum diğer türlü anlamıyorsunuz beni[DOUBLEPOST=1434570115][/DOUBLEPOST]
Tenchopat a bakıyorum recep baltaşın 3.000 tl lik pc lerine bakıyorum aynılarını topluyorum herkes olumlu yorumlar atmışlar çok uygun fiyata süper pc diye bitek sen ve arkadaşların kötü yorum attı
O zaman doğru düzgün pc topla bu durum nedir böyleSağol dostum yakında ya bunu yada az önce abartı attığım pc yi toplayacagım ama bu uygun geliyor gözüme[DOUBLEPOST=1434570036,1434569992][/DOUBLEPOST]
Dostum ben bir graphics delisiyim ve ultrada oynamak istiyorum diğer türlü anlamıyorsunuz beni[DOUBLEPOST=1434570115][/DOUBLEPOST]
Tenchopat a bakıyorum recep baltaşın 3.000 tl lik pc lerine bakıyorum aynılarını topluyorum herkes olumlu yorumlar atmışlar çok uygun fiyata süper pc diye bitek sen ve arkadaşların kötü yorum attı
Çünkü fazla gereksiz ve fazlalık parça koyuyorsun. + Technopat'a fazla güvenme derimTenchopat a bakıyorum recep baltaşın 3.000 tl lik pc lerine bakıyorum aynılarını topluyorum herkes olumlu yorumlar atmışlar çok uygun fiyata süper pc diye bitek sen ve arkadaşların kötü yorum attı
İstediğin Gibi Toplayabilirsin Kendine Alacaksan HelekiSağol dostum yakında ya bunu yada az önce abartı attığım pc yi toplayacagım ama bu uygun geliyor gözüme[DOUBLEPOST=1434570036,1434569992][/DOUBLEPOST]
Bak yine yanlış okuyorsun dostum , technopat da böyle bir pc önermişler. Azcık kafanı kaldır ve etrafta vatanda bakın hazır pc lere hepsi 3.500 Tl ve ÇÖP siz şimdi o pc lere iyi dersiniz bende burda iyice gülürümO zaman doğru düzgün pc topla bu durum nedir böyle![]()
Ultrada oyun oynamak bir oyun delisinin 240 gb ssd kullanması...Bak yine yanlış okuyorsun dostum , technopat da böyle bir pc önermişler. Azcık kafanı kaldır ve etrafta vatanda bakın hazır pc lere hepsi 3.500 Tl ve ÇÖP siz şimdi o pc lere iyi dersiniz bende burda iyice gülürümHerkes böyle bir pc önerirken siz kötü diyorsunuz anlamıyorum. Diyorsunuz ki SSD yi 120 GB böyle yaparsam performans düşücek. Diyorsunuz ki Ekran kartı fazla abartı gidiyorsun aynı modeli öneriyorsun 100 tl ucuzunu.
Anakarta Abartı diyorsun O.C suz modelini öneriyorsun 100 tl tasarruf için. SSD yi 120gb yap dediginiz zaman bile güldüm size![]()
jasdhasjdhsajjh tamam dostumparanın %20 sini ssd ye yatırmışsın , muhtemelen şu an ego kasıyorsun
sistem toplamayı acilen bırakman gerekiyor
Sen mi bizi yanlış anlıyorsun ? Yoksa anlatmakda mı zorluk çekiyoruz ? Burada kimse gidip vatandaki o hazır pc'lere toplamadan daha iyi demez.Bak yine yanlış okuyorsun dostum , technopat da böyle bir pc önermişler. Azcık kafanı kaldır ve etrafta vatanda bakın hazır pc lere hepsi 3.500 Tl ve ÇÖP siz şimdi o pc lere iyi dersiniz bende burda iyice gülürümHerkes böyle bir pc önerirken siz kötü diyorsunuz anlamıyorum. Diyorsunuz ki SSD yi 120 GB böyle yaparsam performans düşücek. Diyorsunuz ki Ekran kartı fazla abartı gidiyorsun aynı modeli öneriyorsun 100 tl ucuzunu.
Anakarta Abartı diyorsun O.C suz modelini öneriyorsun 100 tl tasarruf için. SSD yi 120gb yap dediginiz zaman bile güldüm size![]()
O bütçeye iyi bir ekran kartı istiyorsn ssd'yi 120gb yapıp fanı atman gerek diyorum benTechnopat'a fazla güvenme derimDonanım olarak bilgileri çoğunluktan fazla olabilir ama sistem toplamaya gelince onlar da aynı halt
![]()
SSD ile kasmak ne alaka. Oyunun yükleme süresini kısaltmaktan başka işe yaramaz. Aynı performansı HDD de de alırsın.jasdhasjdhsajjh tamam dostumSSD yi kaldıralım da biraz kassın
başlıktan bile ego kastığın anlaşılıyor ve devam ediyorsunArkadaşlar 120GB SSD nasil öneriyorsunuz hala şaşıyorum GTA V falan kurunca zaten direk yarısı biticek hala 120 öneriyorsunuz yapmayın ya tarih 2015 Allah aşkına. Ego kasmıyorum etrafda ki görüşleri size belirtiyorum bi tek siz beğenmiyorsunuz.
O etraftaki görüşler Technopattan geliyorsa kusura bakma umrumuz değil.Arkadaşlar 120GB SSD nasil öneriyorsunuz hala şaşıyorum GTA V falan kurunca zaten direk yarısı biticek hala 120 öneriyorsunuz yapmayın ya tarih 2015 Allah aşkına. Ego kasmıyorum etrafda ki görüşleri size belirtiyorum bi tek siz beğenmiyorsunuz.
AMD 8350 İşlemcide Fanı kaldırayım mı ? Dostum yapma ama bu işlemci deli gibi ısınıyorSen mi bizi yanlış anlıyorsun ? Yoksa anlatmakda mı zorluk çekiyoruz ? Burada kimse gidip vatandaki o hazır pc'lere toplamadan daha iyi demez.
O bütçeye iyi bir ekran kartı istiyorsn ssd'yi 120gb yapıp fanı atman gerek diyorum ben
SSD ile kasmak ne alaka. Oyunun yükleme süresini kısaltmaktan başka işe yaramaz. Aynı performansı HDD de de alırsın.