3.000 TL ye ULTRA OYUN KEYFİ

BolshoiBooze

Rocket Enthusiast
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Leş. İşlemci zaten leş ama o işlemcinin yanına o ekran kartını nasıl yakıştırabildin? Düzgün ekran kartı yok konulan SSD'ye bak. Anakart desen çöp. RAM'lere girsen çıkamassın. Kasa hakkında yorum bile yapmıyorum artık. Nereden tutsan elinde kalacak bir sistem.

+ SSD'yi kaldıralım biraz kassın nedir. O yorumu okuduğumdaki yüz ifademi belirtmek bu forumdaki ifadeler yetersiz kaldı.

http://img.****************/upfiles/smiley/icon_ohmygod.gif

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leş. İşlemci zaten leş ama o işlemcinin yanına o ekran kartını nasıl yakıştırabildin? Düzgün ekran kartı yok konulan SSD'ye bak. Anakart desen çöp. RAM'lere girsen çıkamassın. Kasa hakkında yorum bile yapmıyorum artık. Nereden tutsan elinde kalacak bir sistem.
Az önceki durumuma da abartı dediniz :/ Ah ah

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bak yine yanlış okuyorsun dostum , technopat da böyle bir pc önermişler. Azcık kafanı kaldır ve etrafta vatanda bakın hazır pc lere hepsi 3.500 Tl ve ÇÖP siz şimdi o pc lere iyi dersiniz bende burda iyice gülürüm :) Herkes böyle bir pc önerirken siz kötü diyorsunuz anlamıyorum. Diyorsunuz ki SSD yi 120 GB böyle yaparsam performans düşücek. Diyorsunuz ki Ekran kartı fazla abartı gidiyorsun aynı modeli öneriyorsun 100 tl ucuzunu.

Anakarta Abartı diyorsun O.C suz modelini öneriyorsun 100 tl tasarruf için. SSD yi 120gb yap dediginiz zaman bile güldüm size :)
Sen Gülmeye Devam Et Biz Çekirdek Aldık Çitliyoruz Dostum :p
3K Bir Sistem İçin SSD Bile Uygun Görmüyorum Açıkcası Sen 240Gb Israr Ediyorsun
Sen Bana Bunu Bir Açıklarmısın Neden Yeni Nesil Mimariler Varken R9 Serisi Bir Kart Almayıpta Sadece 3GB ve 384 Bit Diye Böyle Bir Kart Tercih Ediyosun Dx 12 Desteği Olmayan Yeni Mimarilerden Mahrum Bir Kart
Ve Bu Fiyata Neden AMD Sistem ?
Neyse Konu Gittikçe Tartışmaya Döndü Uyarı Yemeden Kaçalım Buralardan :p

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amd 8350 işlemcide fan kaldır diyen arkadaşlarla tartışıyorum . :(

Tamam evet evet beyler işlemcide fana gerek yok 240gb ssd zaten çok fazla ekran kartı çöp anakart çöp ram lere girme bile

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amd 8350 işlemcide fan kaldır diyen arkadaşlarla tartışıyorum . :(

Tamam evet evet beyler işlemcide fana gerek yok 240gb ssd zaten çok fazla ekran kartı çöp anakart çöp ram lere girme bile
Ben gtx670 ekran kartı directx 12 gelince 2 sene idare edecek diye yeni pc almıyorum sen directx 12 desteklemeyen kart alıyorsun
konuyu düzenlemen en mantıklısı olmuş

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Al ne halin varsa gör. İstediğin gibi 240GB SSD.

BolshoiBooze

Rocket Enthusiast
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hala millete dikleniyorsun.

Fan 90 derece yerine 70 derecede oynamanı sağlar. Ki ikisi de TJMax değerinden uzak. İşlemci yanar demişsin bari bilmeden yorum yapmayın. İşlemci kutusunun içinden çıkan fanların hepsi belirli bir sıcaklık için test edilerek piyasaya sürülür. Süs değil yani. 5000TL'lik sistem toplasan al fanını oyna. SSD'nin ne işe yaradığını ne olduğunu bile bilmiyorsun kasar diyorsun hala. Ondan hiç bahsetmeyeceğim. Ekran kartı leş. Anakart eski. AM3+ tarihinin en eski anakartlarından biri ama bunu 3000 TL'lik bir sisteme koyacak kadar mantıklı bir karar verilmiş.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş biraz saçma gelebilir ama....Xperia K5 in 600kb hafızası var.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav sisteminiz batsın o umurumda değil ama cümleleriniz saçma sapan.
Burada CPU yakabilecek 3-5 adam var maksimum fazlası çıkmaz boş boş sıkmayın.
Bi gün hepinizin gafasına daş yağcak daş

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav sisteminiz batsın o umurumda değil ama cümleleriniz saçma sapan.
Burada CPU yakabilecek 3-5 adam var maksimum fazlası çıkmaz boş boş sıkmayın.
Bi gün hepinizin gafasına daş yağcak daş
Xöwal walla ben e6700 3.4ghz oc ile 3 saat medieval 2 total war oynadım 98 dereceye çıktı. Patlar felan dedim. Sonra Pcyi xapattım Xöwal.