Yağmur

Googledoodle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz ki bu günden itibaren oruç tutuyoruz.üstüne şu anda yağmur yağıyor.Bu sizin iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Serinliyoruz, kolaylık oluyor benim için.

• Beğen
Reactions: DIO

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yağmur yağmasını istiyorum işim var o iş askıya alınması için yağmur yağmalı burda güneş var yağmur yağsa benim için iyi olur, yağmurun iyiliği veya kötülüğü göreceli.

Moderatör tarafından düzenlendi:

goodboy123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaa off dalga geçmeyin yeniyim diye. zaten ufacık teknede yaşıyom oyunda. Neyse saolun çok yardımcı oldunuz hayırlı günler hayırlı ramazanlar olsun hepinize görüşürüz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Burada sabah bi sağanak yağdı hemen çamaşırları içeri aldım -_- sonrasında kesildi yağmur bir iki kere gök gürüldedi bekliyorum yağmuru hala. Bence çok iyi oluyor adı üstünde bereket ayrıca benim en sevdiğim hava gök gürültülü sağanak yağmur B)

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada sabah bi sağanak yağdı hemen çamaşırları içeri aldım -_- sonrasında kesildi yağmur bir iki kere gök gürüldedi bekliyorum yağmuru hala. Bence çok iyi oluyor adı üstünde bereket ayrıca benim en sevdiğim hava gök gürültülü sağanak yağmur B)
aldın mı yoksa biri zorla aldırdı mı

Googledoodle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Annem çamaşırları aldırtmadı bana :D Hava açtı ama hala gök gürültüsü devam ediyor.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0