H
HardCore2
Ziyaretçi
sadece x isimli clientten sunucuya giriş yapılabilsin eğer kullanıcı x isimli clienti kullanmıyorsa onu serverden kicklesin minecraftta skriptte böyle bir şey yapmak mümkünmüevet yani mümkün değil![]()
sadece x isimli clientten sunucuya giriş yapılabilsin eğer kullanıcı x isimli clienti kullanmıyorsa onu serverden kicklesin minecraftta skriptte böyle bir şey yapmak mümkünmüevet yani mümkün değil![]()
değil skript pluginle de imkansız öyle olsa neden antixray gibi şeylerle uğraşsınlarsadece x isimli clientten sunucuya giriş yapılabilsin eğer kullanıcı x isimli clienti kullanmıyorsa onu serverden kicklesin minecraftta skriptte böyle bir şey yapmak mümkünmü![]()
yani 1 ümitsiz vaka daha :/değil skript pluginle de imkansız öyle olsa neden anti**** gibi şeylerle uğraşsınlar
Servere çakmalobi kur. Mesela çakmalobinin olduğu serverin mapını çakmayı dene işe yaramıyor. Çalması çok zor ben bikeseridne çalmıştık saatler sürdü oda onuda kendi yöntemlerimle çalabilmişyim.yani 1 ümitsiz vaka daha :/
olurmu dersinServere çakmalobi kur. Mesela çakmalobinin olduğu serverin mapını çakmayı dene işe yaramıyor. Çalması çok zor ben bikeseridne çalmıştık saatler sürdü oda onuda kendi yöntemlerimle çalabilmişyim.
Sent from my iPad using Tapatalk
alakasi yok on download wildskript bir şey indirmeye basladiginda eventi oskriptte on download vardı galiba araştır
değil skript pluginle de imkansız öyle olsa neden anti**** gibi şeylerle uğraşsınlar
Ben de clientsiz imkansız dedim zaten o da kimse indirmez dediYoo neden mümkün olmasın?
https://forum.gamer.com.tr/konu/min...ce-100-olarak-engelledim.266332/#post-1503748
Protokol ve veri gönderme sistemi tabanlı tek istemci (client) ile sunucuya giriş sistemi. Bir client ve clientin iletişim sistemine bağlı eklenti yetiyor.
@HardCore2
Bu arada kimse indirmez diyorsunuz da, çoğu kişi Minecraft'ı kastığından OptiFine indiriyor. Benim yaptığım client zaten içinde OptiFine gömülmüş halde geliyor.Ben de clientsiz imkansız dedim zaten o da kimse indirmez dedi
Ben indirmem.Bu arada kimse indirmez diyorsunuz da, çoğu kişi Minecraft'ı kastığından OptiFine indiriyor. Benim yaptığım client zaten içinde OptiFine gömülmüş halde geliyor.
Otomatik bir yükleyicisi de olduktan sonra neden kimse indirmesin ki?
:/ (Destek çıhsana bana)Ben indirmem.
ben de indirmem. optifine ın düşük cpulu bilgisayarlarda cpu kullanımını artırdığı için kullanmıyorum(mc performansı artıyor ama mc dışında hiçbir şey yapamıyorsun)Bu arada kimse indirmez diyorsunuz da, çoğu kişi Minecraft'ı kastığından OptiFine indiriyor. Benim yaptığım client zaten içinde OptiFine gömülmüş halde geliyor.
Otomatik bir yükleyicisi de olduktan sonra neden kimse indirmesin ki?