Map Çalınmasını Engellemek

Map Çalınması Engellenebilirmi?

• Elbette Engellenebilir

Kullanılan: 7 21.9%
  • Uğraştıktan Sonra Neden Engellenemesin Ki

Kullanılan: 6 18.8%
  • Biraz Zor

Kullanılan: 3 9.4%
  • İmkansız Gibi Bir Şey

Kullanılan: 2 6.3%
  • İmkansız!

Kullanılan: 14 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    32

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
sadece x isimli clientten sunucuya giriş yapılabilsin eğer kullanıcı x isimli clienti kullanmıyorsa onu serverden kicklesin minecraftta skriptte böyle bir şey yapmak mümkünmü :(
değil skript pluginle de imkansız öyle olsa neden antixray gibi şeylerle uğraşsınlar

H

HardCore2

Ziyaretçi
Servere çakmalobi kur. Mesela çakmalobinin olduğu serverin mapını çakmayı dene işe yaramıyor. Çalması çok zor ben bikeseridne çalmıştık saatler sürdü oda onuda kendi yöntemlerimle çalabilmişyim.

Sent from my iPad using Tapatalk
olurmu dersin :D

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle birşeyde yapılabilir. Plugin ile belirli bir chunk'un yüklenmesi engellenebilir, o chunk yüklendiğinde bir şekilde haritayı silebilir. (command block ile olabilir.)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ben de clientsiz imkansız dedim zaten o da kimse indirmez dedi
Bu arada kimse indirmez diyorsunuz da, çoğu kişi Minecraft'ı kastığından OptiFine indiriyor. Benim yaptığım client zaten içinde OptiFine gömülmüş halde geliyor.
Otomatik bir yükleyicisi de olduktan sonra neden kimse indirmesin ki?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu arada kimse indirmez diyorsunuz da, çoğu kişi Minecraft'ı kastığından OptiFine indiriyor. Benim yaptığım client zaten içinde OptiFine gömülmüş halde geliyor.
Otomatik bir yükleyicisi de olduktan sonra neden kimse indirmesin ki?
ben de indirmem. optifine ın düşük cpulu bilgisayarlarda cpu kullanımını artırdığı için kullanmıyorum(mc performansı artıyor ama mc dışında hiçbir şey yapamıyorsun)