Minecraft Five Nights At Freddy's Haritası

Haritamızı Güzel Buldunuz mu ?

• Evet sağlam harita yapmışsınız.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Eh yani iyi emeğe saygı

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2 nin kini kulandım çünkü 1 i bulamadım ama 2nin texture packi bonnie dışında (azcıkta chica) pek fazla değişiklik yaratmıyor[DOUBLEPOST=1434648361,1434648206][/DOUBLEPOST]
Tellraw'ı bana mı öğretiyorsun ? :D
Elbette nasıl çalıştığını biliyorum fakat;
-pratik değil
-güzel görünmüyor
Yani farklı bir şeyler düşünseydiniz diyorum mesela kitap şeklinde.
Kitaba basınca ışınlasın.
Ayrıca haritaya baktım emek gerçekten çok fazla fakat sanırım komut bilginiz biraz az.
Eğer bunun gibi yüksek bir emekle çalışmaya devam edip komut bilginizi yükseltirseniz sizi kimse tutamaz.
[DOUBLEPOST=1434648022,1434647975][/DOUBLEPOST]
Şey Tellraw'ı yapması çok basit :).
Tellraw yapması değil bütün haritayı yapmasından bahsetmiştim . Bu arada komut bilgim yüksek(Orta ile yüksek arası) ama bu haritaya öle çok komut gerkmiyo hem kitap biraz saçma değilmi. Evet haklısınız pratik değil ve güzel görünmüyor . Ama olsun. Bu mapten sonra Goat Sİmulatorün Chicken li halini mc de yapmayı planlıyorum birde sizden yardım almak istiyorum o mapi yaparken

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 nin kini kulandım çünkü 1 i bulamadım ama 2nin texture packi bonnie dışında (azcıkta chica) pek fazla değişiklik yaratmıyor[DOUBLEPOST=1434648361,1434648206][/DOUBLEPOST]
Tellraw yapması değil bütün haritayı yapmasından bahsetmiştim . Bu arada komut bilgim yüksek ama bu haritaya öle çok komut gerkmiyo hem kitap biraz saçma değilmi. Evet haklısınız pratik değil ve güzel görünmüyor . Ama olsun. Bu mapten sonra Goat Sİmulatorün Chicken li halini mc de yapmayı planlıyorum birde sizden yardım almak istiyorum o mapi yaparken
Haritada gezindim çok fazla redstone var onların hepsini bazı timerlar ile daha da kısaltabilirdin ve belkide hiç redstone kullanmayabilirdin.
--------------
Yardıma gelirsek şu anda bir kanal üzerinde çalışıyorum onun için yardım edemeyeceğim bir redstone kanalı.
Eğer goat'ı güzel yaparsanız belki video çekebilirim.

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Haritada gezindim çok fazla redstone var onların hepsini bazı timerlar ile daha da kısaltabilirdin ve belkide hiç redstone kullanmayabilirdin.
--------------
Yardıma gelirsek şu anda bir kanal üzerinde çalışıyorum onun için yardım edemeyeceğim bir redstone kanalı.
Eğer goat'ı güzel yaparsanız belki video çekebilirim.
Hiç redstone imkansız bazı şeyler için kesinlikle redstone gerekli ve timerla kısaltabilirim derken hangi redstonelar

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kamerada iken çıkarsanız ofise bir daha geri dönemiyorsunuz :S.[DOUBLEPOST=1434651356,1434651205][/DOUBLEPOST]Bu map gerçetken seninmi? Eğer seninse neden ingilizce yazma gereği duydun? :/

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye bir tabelaya "r.i.p secruity guy" yazmak yerine OTURAN golden freddy koymadın? :p

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Niye bir tabelaya "r.i.p secruity guy" yazmak yerine OTURAN golden freddy koymadın? :p
Kardeşim exit cameraya basabilirsin çıkmak için bu arda benim mapin ztn ekran görüntülerinde yanda energyde adlarımız yazıyo[DOUBLEPOST=1434655451,1434655264][/DOUBLEPOST]
Kardeşim exit cameraya basabilirsin çıkmak için bu arda benim mapin ztn ekran görüntülerinde yanda energyde adlarımız yazıyo
ha bide gf mutfakta

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim exit cameraya basabilirsin çıkmak için bu arda benim mapin ztn ekran görüntülerinde yanda energyde adlarımız yazıyo[DOUBLEPOST=1434655451,1434655264][/DOUBLEPOST]
ha bide gf mutfakta
Aslında bir ara bana ulaş da (Özelden skype verirsin) beraber FNaF 3 mapi yapalım. Yapan olmadı adam gibi :p...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapabilirz birlikte bi ara[DOUBLEPOST=1434702925,1434700705][/DOUBLEPOST]
fnaf2 üzerinde sıkı çalışıyoruz bu seferki sistem daha iyi olacak. Map olmuş mu
Ne yalan söyleyeyim hayatımda hiç FNaF oynamadım.
Ama hakkında bilgi sahibiyim map'e gelirsek altyapı güzel.