Windows 10 Yükleme Sorunu...

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Rezerve yaptırmassam ne zaman indirebilirim ?
Rezerve yaptırırsam ne zaman indirebilirim ?
  • Cihazınızda
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    ya da
    kullanılmıyorsa.
  • Hangi Windows sürümünün kullanıldığını kontrol etmek mi istiyorsunuz?
    göz atın.
  • Bu teklif için uygun olmayan Windows'un Enterprise sürümünü kullanıyorsunuz.
  • Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    cihazınız için etkinleştirilmemiş tir.
  • Cihazınız
    karşılamamaktadır.
  • Cihazınız Internet'e bağlı değildir.
  • Cihazınız uygundur ancak yeni bir sürücü gibi cihazınız ile elde edeceğiniz deneyimi geliştirecek güncellemeler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Bütün bu şartları yerine getirdiyseniz @KomutUstası ve hala Get Windows 10 uygulamasına sahip değilseniz Microsoft desteğe başvurunuz.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Windows 8 kullanıyorsan Windows 8.1'e, Windows 8.1 kullanıyorsan Windows Update kısmından en güncel sürüme kadar update etmen lazım. Eğer Windows 8 kullanıyorsan 8.1'e geçmeden gelmesi imkansız.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Windows 8 kullanıyorsan Windows 8.1'e, Windows 8.1 kullanıyorsan Windows Update kısmından en güncel sürüme kadar update etmen lazım. Eğer Windows 8 kullanıyorsan 8.1'e geçmeden gelmesi imkansız.
Evet, ben de bu sorundan muzdariptim, neyseki şu an Insider Programı'na katıldım, rahat rahat Windows 10 tadı çıkartıyorum. Çok güzel bir işletim sistemi, Microsoft'un şaheseri. Herkese öneririm.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Tabi. Kendi kurulu Windows 10'umdan mı yoksa herhangi bir Windows 10 olur mu? (Ekran görüntüsü alıp hizliresim'e yüklemeye üşeniyor*)