Minecraft 1.9'da Neler Olucak - Mükemmel! [RESİMLİ]

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Eğer şu an hala eski beta günlerde olsaydı, şu an kimse minecraft oynamazdı. Bunuda unutmayın.
Erenbulbul, benim kötü espri huyumu biliyorsun.
Şimdi konuyla alakası yok ama adınla iki kötü espri yapabilir miyim?

1: Eren"bulbul" -> Eren"papağan"
2: "Er"enbulbul -> "Yüzbaşı"enbulbul

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PvP'ciler için yaşam kaynağı. Aynı anda sağ ve sol tıklamak. 1.8 versiyonunda olmuyordu. İstersen 1.7 versiyonuna gir ve yap sonra 1.8 versiyonuna gir ve yap. Çok önemli bir özellik.
Block Hit Oluyor Ama Onu Yapma Tarzı Değişik (Yaparkenki Kılıç Hareketinden Bahsettim) Yoksa Bende Yapıyom 1.8 Girse Pc Mcsg oynicam

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım şu fps sorunu da düzelir. 1.7.2 80 fps 1.8.x 40 fps bunu düzeltirlerse iyi olacak. Ayrıca blockhit in düzelmesi iyi olmuş. Sol el derken iki el modu gibi mi olacak solak ya da sağak olma gibi herhangi birini mi kullanacağız, onu çözemedim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Umarım şu fps sorunu da düzelir. 1.7.2 80 fps 1.8.x 40 fps bunu düzeltirlerse iyi olacak. Ayrıca blockhit in düzelmesi iyi olmuş. Sol el derken iki el modu gibi mi olacak solak ya da sağak olma gibi herhangi birini mi kullanacağız, onu çözemedim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.8 de optimizasyon yokmu la

yasakcicem

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası yok sunucu kalitesine ya da sürüm değiştirme zorluğu na bağlı
Ne demek alakası yok ? 1.7.9 ve üstü sürümlerde crackli sunucularda skinlerin gözükmesi kapatıldı.Bu da demek oluyor ki oyuncular ve özellikle premium kişilerin adlarını çalanlar, o mükemmel skinlerini göremediğinden oynama isteklerini kaybediyorlar.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ne demek alakası yok ? 1.7.9 ve üstü sürümlerde crackli sunucularda skinlerin gözükmesi kapatıldı.Bu da demek oluyor ki oyuncular ve özellikle premium kişilerin adlarını çalanlar, o mükemmel skinlerini göremediğinden oynama isteklerini kaybediyorlar.
Skin restorer plugini var skinleri görebiliyorsun gel bak bizim sunucuya ?