Acarz
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ortagima laf attirmamBen NoPermission'a dedim konumda artistlik yapıyordu da.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortagima laf attirmamBen NoPermission'a dedim konumda artistlik yapıyordu da.
Şu anda öyle bir gülerdim ki klavyem kırılırdı o yüzden sadece şunu yapabiliyorum. "Ortagima laf attirmam
Kardeşim emegim bile geçmedi denebilir.Skype'tan konustuk sadece gölgelendirmeyi anlattım.Şu anda öyle bir gülerdim ki klavyem kırılırdı o yüzden sadece şunu yapabiliyorum. "[emoji38]" Ortağın çok akıllıymış gelip bana Atatürk'ü çizdim diyen zor sketch yapıyor büyük ihtimal bunun hepsini de sen çizmişsindir![]()
Bu benim tam 25 Dakikalık çalışmam. Varsa iyisi gönder çocuğum? Elinde herhangi bir şeyin yok böyle konuşabiliyorsun. Kağıda çizmeye benzemez. Kağıda ben seni çizerim gel birde tablete çiz?[DOUBLEPOST=1434749591,1434749485][/DOUBLEPOST]Ben NoPermission'a dedim konumda artistlik yapıyordu da.
ve ben normalde Red Kit adlı çalışmamı gördüysen. Adobe Illustrator kullanıyorum fakat Grafik Kanalı açmaya kalkışınca ortağım bana bu programı önerdi ve daha sketch ne onu bile bilmiyorum. Sadece kalem ile çizdim ve boyamaya çalıştım. Yani seni velt tam en geç 1 hafta sonra YouTube kanalımıza gir ve benim attığım videoları izle. Bu programı öğrenmem en fazla 3 günümü alır. Daha öğrenmemişken böyle resim yapıyorsam. Öğrendikten sonra senin gibi veltleri Minecraft'tan gönderirim.Şu anda öyle bir gülerdim ki klavyem kırılırdı o yüzden sadece şunu yapabiliyorum. "" Ortağın çok akıllıymış gelip bana Atatürk'ü çizdim diyen zor sketch yapıyor büyük ihtimal bunun hepsini de sen çizmişsindir
![]()
Bana kardeşim diyen benle aynı yaştaKardeşim emegim bile geçmedi denebilir.Skype'tan konustuk sadece gölgelendirmeyi anlattım.
Çizim ile minecraft aynı şey dimiBu benim tam 25 Dakikalık çalışmam. Varsa iyisi gönder çocuğum? Elinde herhangi bir şeyin yok böyle konuşabiliyorsun. Kağıda çizmeye benzemez. Kağıda ben seni çizerim gel birde tablete çiz?[DOUBLEPOST=1434749591,1434749485][/DOUBLEPOST]
ve ben normalde Red Kit adlı çalışmamı gördüysen. Adobe Illustrator kullanıyorum fakat Grafik Kanalı açmaya kalkışınca ortağım bana bu programı önerdi ve daha sketch ne onu bile bilmiyorum. Sadece kalem ile çizdim ve boyamaya çalıştım. Yani seni velt tam en geç 1 hafta sonra YouTube kanalımıza gir ve benim attığım videoları izle. Bu programı öğrenmem en fazla 3 günümü alır. Daha öğrenmemişken böyle resim yapıyorsam. Öğrendikten sonra senin gibi veltleri Minecraft'tan gönderirim.
2 yas fark var aramizdaBana kardeşim diyen benle aynı yaşta
Çizim ile minecraft aynı şey dimiSenin çizimini kıskanıp Minecraft'ı niye bırakayım ben
Ve benim kağıda çizdiğimi nerden çıkarıyorsun ? Hayatında görmediğin birine konuya girip yetenek işidir program gerek falan diye artistlik yapıyorsun. Benim bu işe yeni başladığımı nerden biliyorsun ?
12 yaşında değilmiydin2 yas fark var aramizda
14 yaşındayım ben haberin olsun12 yaşında değilmiydin(Küçümsemek için değil fotolarından falan öyle hatırlıyorum)
Ağzının payını bilgisayara geçince vericem.Bana kardeşim diyen benle aynı yaşta
Çizim ile minecraft aynı şey dimiSenin çizimini kıskanıp Minecraft'ı niye bırakayım ben
Ve benim kağıda çizdiğimi nerden çıkarıyorsun ? Hayatında görmediğin birine konuya girip yetenek işidir program gerek falan diye artistlik yapıyorsun. Benim bu işe yeni başladığımı nerden biliyorsun ?
Haritayı bizzat tamamladım ve devreci arkadaşlara attım. İş onlarda ben bana ait olan kısmı tamamladım onlardan haber bekliyorum.Güzel olmuş ayrıca şu korku haritası ne zaman ?![]()
Yapma pülüzEgo Savaşları yakında sinemalarda ;-; .