Makinelerimiz yetersiz kaldığı için sunucuda çökmeler oluyor, En kısa zamanda yeni makine alınıcaktır.Neden sürekli sunucudan atıyor.
skype varmı ?Hesabınla kayıt olunmuş ise Premium hesabın size ait olduğunu kanıtlayın bende hesabı sıfırlıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bir görüntü atarsanız hesabı sıfırlıyabilirim.
Malesef skype kullanmıyorum,skype varmı ?
Özelden fotoğrafı atıyorum.Malesef skype kullanmıyorum,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresinden ulaşabilirsiniz. Yada buradan özel mesaj ile.
Sizin böyle dediğiniz görüntü crack launcherlardada görülebilir bence daha güvenlikli olması için bunu videoya alıp size göndermesi gerek.Hesabınla kayıt olunmuş ise Premium hesabın size ait olduğunu kanıtlayın bende hesabı sıfırlıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bir görüntü atarsanız hesabı sıfırlıyabilirim.
Bilgi için teşekkürler, bundan sonra mojang'dan hesabının görüntüsünü isterizSizin böyle dediğiniz görüntü crack launcherlardada görülebilir bence daha güvenlikli olması için bunu videoya alıp size göndermesi gerek.
800'ün fotoğrafını alamadım ya, çok koyduBuralara gelmemize yardım eden emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.