Otomatik girilen komutlar

atomnetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tartışmayı bence kapatın çünkü
1.si skript javaya göre daha fazla lag yapar ama bunlar abartılacak oranlar değildir.
2.si suan 1 gb ramlik makinede yaklaşık 5000 satırlık skript kodu barındırıyoruz ve cpu %25lerde
3.Arkadaş benim geçen seneki sunucumdan bahsetmiş ve haklı 1000 üzerinde mob ve yüzlerce event içeriyordu sunucu ama yinede lag olmazdı.Siz gidip "every a second" eventı girip tüm oyuncuları taratıp hepsine eşya,para verirseniz o zaman sorun yaşarsınız.
4. İlla java istiyorsanda kısa bir araştırma yeterli binlerce konu var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

pluginler:

Hocam consolescheduler2 çok bugluymuş tce yi indirdim fakat kullanamadım yardımcı olurmusun?
Mesela her saat başı /komut ve saat 18:00 da /komut2 yazdırmak istiyorum

atomnetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla javadan anlamıyorum anca skriptle yapabilirim.
Bu konulara bakabilirsin istersen
Hocam oradan bi konuya baktım orada örnek bi komut vermişti ( /tce set 10:00:00 say God Morning ) denedim çalıştı sonra o komutu silip kendi komutumu yazdım çalışmadı, ben komutu MyCommand ile oluşturmuştum sanırım ondan dolayı olmuyor şu an ne yapsam bilemedim

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam oradan bi konuya baktım orada örnek bi komut vermişti ( /tce set 10:00:00 say God Morning ) denedim çalıştı sonra o komutu silip kendi komutumu yazdım çalışmadı, ben komutu MyCommand ile oluşturmuştum sanırım ondan dolayı olmuyor şu an ne yapsam bilemedim

Sanırım o pluginler sadece console komutları calıstırıyor.Mesela /region define Arsaadi yazarsan bu komutu calıstırmaz çünkü console dan yazılamıyor.Ama /time set 0 yazarsan calısır çünkü console danda yazılabiliyor.Tavsiyem hiç uğraşma skript kur tamam lag yapar ama bu abartılacak seviyede değil :)

atomnetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım o pluginler sadece console komutları calıstırıyor.Mesela /region define Arsaadi yazarsan bu komutu calıstırmaz çünkü console dan yazılamıyor.Ama /time set 0 yazarsan calısır çünkü console danda yazılabiliyor.Tavsiyem hiç uğraşma skript kur tamam lag yapar ama bu abartılacak seviyede değil :)
Teşekkürler yardımların için, başka çare kalmadı. Peki ben alttakinin dışında birde belirli bir saatte komut girilmesini istiyorum örneğin hergün 18:00 da /komut yazıcak. ve ben bu skripti kendime göre düzenleyip çoğaltıcam mesela 18:00 da /komut yazdıracam 19:00 da /komut2 21:00 da /komut 3 hergün bunları tekrarlıyacak bunu nasıl yapabilirim?
Kod:
every 30 minute:
    execute console command "hammaddeyenile"
    send "/hammaddeyenile komutu girildi" to all players

@SnKaan

Son düzenleme: