Az Rahatlayak Sabah Sabah :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum üyeleri ! Güne iyi başlamak için aşağıdaki şeyleri dinlemeniz yeter :(

WWE ile büyümüş biri olarak bundan gurur duymuyorum ama insan bunu dinleyince bi' mutlu oluyor :(

Elektrikli süpürge sesini unutmayalım :(

Bu da fön makinesi :(

Hadi bi' de yağmur sesi...

Baba unutulmaz..

5 yıl önce Mp3 aldığımda yüklü gelen ondan sonra bırakamadığım güzel şarkı :( (Herkesin şarkısına kimse karışamaz :()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Pikaçu Şarkısı !

Pudingler !

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Hepsini dinleyince güne iyi başlayacağına emin misin?:)

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu fön makinesi, yağmur sesi falan bence hiç rahatlatmıyor. Ama diğerleri güzel gibi.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Nerede o eski Nexus ve Shield takımları. Wyatt takımı da bozuldu zaten. WWE'nin iyice suyunu çıkardılar. Artık ödlek ve etrafında korumayla gezen bir WWE şampiyonunun hikayesini izlemekten sıkıldım. İnşallah Brock Lesnar Battleground'da Seth Rollins'in ağzını burnunu iyice kırar da bir daha WWE'de mahlası okunmaz Seth'in.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu fön makinesi, yağmur sesi falan bence hiç rahatlatmıyor. Ama diğerleri güzel gibi.
Fön makinesi ve yağmur sesi en çok rahatlatanlar bence :D[DOUBLEPOST=1434800973,1434800928][/DOUBLEPOST]
Nerede o eski Nexus ve Shield takımları. Wyatt takımı da bozuldu zaten. WWE'nin iyice suyunu çıkardılar. Artık ödlek ve etrafında korumayla gezen bir WWE şampiyonunun hikayesini izlemekten sıkıldım. İnşallah Brock Lesnar Battleground'da Seth Rollins'in ağzını burnunu iyice kırar da bir daha WWE'de mahlası okunmaz Seth'in.
WWE bitmedi mi :(