Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
KillAura'daki dediğiniz chest menüsü için aklıma süper bir şey geldi :D
Eğer "killaura-hit" kadar NPC'ye vurarsa oyundan atmadan önce 1 saniye boyunca sürekli chest menüsü açık kalacak ve kapanmıyacak.
Chest menüsü açıkken vurarsa zaten hiledir. (Clientler GUI açıldığı zaman tuşları kabul etmiyor böylece menü açılınca hile kapatılmayacak.)
ben şöyle bir şey denedim chest commandı bir zümrüte sol tık vurunca menu açılmasını yaptım sorna o itemi elime aldım kill aura açtım ve bir oyuncuya yaklaştım kill aura adama vurmaya başladı ama elimde zümrüt olduğunu için menu açıldı ve kapatamadım kapatsamda açılıyordu hızlıca kapatıp elimden atmam veya itemi değiştmem gerekir yada oyunu kapatmam bu yazımın amacı sana ilham vermem :D

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
ben şöyle bir şey denedim chest commandı bir zümrüte sol tık vurunca menu açılmasını yaptım sorna o itemi elime aldım kill aura açtım ve bir oyuncuya yaklaştım kill aura adama vurmaya başladı ama elimde zümrüt olduğunu için menu açıldı ve kapatamadım kapatsamda açılıyordu hızlıca kapatıp elimden atmam veya itemi değiştmem gerekir yada oyunu kapatmam bu yazımın amacı sana ilham vermem :D
Eğer bu arkadaş böyle bir sistem yaparsa düz vuruşlardada chest açılacak. Ve buda Pvpyi tam anlamıyla zevksiz kılar. Farklı bir yöntem denenmeli tamamen karşıyım inventory menu açılmasına.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Çok önceden bende hile kullanan biriydim :D
Hypixel'e girmiştim KillAura açık kalmış kapatamıyordum bir türlü :D Üstelik fare'de sürekli ortaya çekiliyordu fare oynamıyordu :D

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer bu arkadaş böyle bir sistem yaparsa düz vuruşlardada chest açılacak. Ve buda Pvpyi tam anlamıyla zevksiz kılar. Farklı bir yöntem denenmeli tamamen karşıyım inventory menu açılmasına.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ben böyle bir sistem kurulsun demedim bu yoldan çıkarak belki birşeyler çıkartılabilir

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer aynıysa arkadaşta yapabilmeli diye düşünmüştüm.

Bu arada şu Chest sistemi bence işe yarar.
Ama bir sorum var.
Ne Zaman Güncelleme Getiricen ?
İyi Diosunda Her Vuruşta Chesti Açıcak Deil Veya İlk Vuruşta Killaura açmaz fakat chest açıldıktan sonra killaura açabilir :)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi Diosunda Her Vuruşta Chesti Açıcak Deil Veya İlk Vuruşta Killaura açmaz fakat chest açıldıktan sonra killaura açabilir :)
Sistemde eğer Killaura testinin sınırına gelirsen chest açılıcak. Bu muhtemelen her killaura yı yakalamaz. Ama hatalı ölçümde yapmayacaktır diye düşünüyorum.

MrtcnÇaya

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Plugin cok güzel cokda iyi ama su phonix adlı amcalar cok sinir bozucu neden diye sorarsanız adamla pvp atıorsun o kadar yogunlasmısın ki artık yarıdrıyorsun durmadan önüne cıkıor pat kill aura birde suda veya alçak biryerde pvp atarken adama vurunca phonix adlı aynı amcamız tam vücudu ile karsımıza cıkıor bunun için bi el atı yabancı serverlerda bu amcalarsızda kill aura koruma sistemi var.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Plugin cok güzel cokda iyi ama su phonix adlı amcalar cok sinir bozucu neden diye sorarsanız adamla pvp atıorsun o kadar yogunlasmısın ki artık yarıdrıyorsun durmadan önüne cıkıor pat kill aura birde suda veya alçak biryerde pvp atarken adama vurunca phonix adlı aynı amcamız tam vücudu ile karsımıza cıkıor bunun için bi el atı yabancı serverlerda bu amcalarsızda kill aura koruma sistemi var.
Bu zaten serverler'in suç'u onları görünmez yapsa sorun çözülür.
Onları görmezsin böylece vurmazsın :D[DOUBLEPOST=1434738095,1434738041][/DOUBLEPOST]
Eğer aynıysa arkadaşta yapabilmeli diye düşünmüştüm.

Bu arada şu Chest sistemi bence işe yarar.
Ama bir sorum var.
Ne Zaman Güncelleme Getiricen ?
Bi kaç gün sonra :D
(Önceden yapıcak işim yoktu sadece java ile plugin yapıyordum şimdi yapıcak birsürü yapıcak şeyim var ve onlarlada uğraşıyorum plugin ile de.)

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu zaten serverler'in suç'u onları görünmez yapsa sorun çözülür.
Onları görmezsin böylece vurmazsın :D[DOUBLEPOST=1434738095,1434738041][/DOUBLEPOST]
Bi kaç gün sonra :D
(Önceden yapıcak işim yoktu sadece java ile plugin yapıyordum şimdi yapıcak birsürü yapıcak şeyim var ve onlarlada uğraşıyorum plugin ile de.)
Görünmez Yapınca NPC'leri, KillAura Ayarlarından İnvisible KillAura Kapatılabiliyor. Ve Böylece Görünmeyen NCP'lere Vurmuyor Hile.

WarOrLife

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Plugin sürekli hata veriyor tüm hileleri bi kenara bıraksanda sadece Kill Aurayı yapsanda hatasız olsa emin ol daha güzel olur :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
KillAura System:1 Olunca Consoleden Generate v2.0 Hataları Alıyorum.
O hatanın sebebini tam anlıyamadım.Fakat bildiğim kadarıyla oyunda lag gibi bir sorun çıkartmıyor sadece loglar doluyor.
Sanırsam o hata zıpladığımızda birine vurduğumuz zaman oluyor :S
[DOUBLEPOST=1434808577,1434807981][/DOUBLEPOST]Bu arada 2.1 versionunda "killaura-system: 3" ekledim :D
Bugün "kick-cmd" ayarını yapıcam.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O hatanın sebebini tam anlıyamadım.Fakat bildiğim kadarıyla oyunda lag gibi bir sorun çıkartmıyor sadece loglar doluyor.
[DOUBLEPOST=1434808577,1434807981][/DOUBLEPOST]Bu arada 2.1 versionunda "killaura-system: 3" ekledim :D
Bu system 3 umarım dediğin chestli sistemdir :D

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Adamları şimdi hile yapınca atıyor ya adam ölcekken hile açar kaçar :D