Seni Seviyom La <3![]()
Önemli değil CakmaHqes noldu mutemiEmeğine Sağlık + bloğumdaki yorumunu okudumteşekkürler
TeşekkürlerGüzel olmuş Başarılar
Anlamadım ? Ayrıca profiline girilmiyor. Sınır getirilmiş.beni forumda takmıolar mı la skript paylaşmiorum die mi :'(
Nasıl yani. O değilde beni neden etiketleme din :'(Anlamadım ? Ayrıca profiline girilmiyor. Sınır getirilmiş.
Seni hiçbir konumda , ve senin hiçbir konunu görmedim , aklıma gelen ve yardım eden arkadaşları yazdımNasıl yani. O değilde beni neden etiketleme din :'(
Biliyorum nedeni fazla skript paylasamamam ( 34 skript var özel ) ;'(Seni hiçbir konumda , ve senin hiçbir konunu görmedim , aklıma gelen ve yardım eden arkadaşları yazdım
Aklindan Hep Beni Gecirme Kotu Olur BakSeni hiçbir konumda , ve senin hiçbir konunu görmedim , aklıma gelen ve yardım eden arkadaşları yazdım
Bende en az 70 skript var ama tüm skriptler iç içe geçmiş, hepsini birden yüklemezsen bir işe yaramıyorBiliyorum nedeni fazla skript paylasamamam ( 34 skript var özel ) ;'(
Hepsi C1naxP0wersa ait bynovem gibi blok animasyonlu particleler petler bombalar ne ararsan varBende en az 70 skript var ama tüm skriptler iç içe geçmiş, hepsini birden yüklemezsen bir işe yaramıyor![]()