- GrafikTR - Free Minecraft Template - İlk Video -

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Moderatör tarafından düzenlendi:

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar telefondayim youtube kanalimiza bakarsaniz video gözükür.
Linki yarin düzenlerim.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :) biraz daha güzel olabilirdi

AkanCe Tarafından Gönderildi

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel.
Ama böyle işler için adobe illustrator daha uygun.Hem tahminimce çizim tableti de kullanıyorsunuz değil mi?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynn kullanıyorlar bir illustrator kullansalar kimse tutamayacak ama bilmiyorlar sanırım .s
Gerçi photoshop"dan bir farkı yok ama .s
sen öyle zannet! keskin kenarlı çizimler default çizim olarak ayarlı ve tamamen bir resim için 500 den fazla değişik özellik sunuyor.Ben illustrator sayesinde rengarenk neonic bir logo yapmış bulunmaktayım ve çok hoş duruyor :)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen öyle zannet! keskin kenarlı çizimler default çizim olarak ayarlı ve tamamen bir resim için 500 den fazla değişik özellik sunuyor.Ben illustrator sayesinde rengarenk neonic bir logo yapmış bulunmaktayım ve çok hoş duruyor :)
Photoshop ile de aynısını yapabilirsin .s
Sadece daha fazla uğraşırsın o kadar .s

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar AcaRz'a ben daha önce söylemiştim. Adobe Illustrator ile ilk olarak çizimi yapıp, Panit Tool SAI ile boyayabilirsin demiştim fakat galiba ciddiye almadı :) Ama Bugün ya da yarın Youtube kanalımız için yaptığım banneri bitirince bende bir Speed Art yapacağım ve Adobe Illustrator ile çizip, Paint Tool SAI ile boyayıp kanala atacağım, AcaRz farkını görecektir. İyi günler!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ellerine sağlık, kanalda hayırlı olsun. Bir şey soracağım hep Minecraft çizimlerimi yapacaksınız. Bence başka alanlara yönelin. "Manga boy" falan çizin, farklı resimler çizin. Hep Minecraft üzerinden giderseniz çok zorlanırsınız bir süre sonra çizecek bir şey kalmaz kendiniz tekrar edersiniz, o yüzden diyorum.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar AcaRz'a ben daha önce söylemiştim. Adobe Illustrator ile ilk olarak çizimi yapıp, Panit Tool SAI ile boyayabilirsin demiştim fakat galiba ciddiye almadı :) Ama Bugün ya da yarın Youtube kanalımız için yaptığım banneri bitirince bende bir Speed Art yapacağım ve Adobe Illustrator ile çizip, Paint Tool SAI ile boyayıp kanala atacağım, AcaRz farkını görecektir. İyi günler!
Yok kanka ben daha program yüklenmediği için bir şey demememiştim :D[DOUBLEPOST=1434885704,1434885673][/DOUBLEPOST]
Güzel olmuş ellerine sağlık, kanalda hayırlı olsun. Bir şey soracağım hep Minecraft çizimlerimi yapacaksınız. Bence başka alanlara yönelin. "Manga boy" falan çizin, farklı resimler çizin. Hep Minecraft üzerinden giderseniz çok zorlanırsınız bir süre sonra çizecek bir şey kalmaz kendiniz tekrar edersiniz, o yüzden diyorum.
Başka oyun çizimlerini de deniycez :)

Son düzenleme: