[ÜCRETSİZ OYUN] World of Warcraft Ismarlayacağım

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler,
Fazladan bir adet WoW satın aldım. Oyunu oynamak isteyip de parası yetmeyen bir gence ücretsiz vereceğim.

WoW Nedir:
4Story, Metin2, Runes of Magic, Allods gibi binlerce MMORPG oyununun atasıdır. Oyun ücretli olduğu için birçok firma bu oyunun ücretsiz klonunu çıkarmıştır. Lakin bu klonlarda oynamak ücretsiz olmasına rağmen belli bir seviyeye ulaştıktan sonra ilerlemek için oyun parası/item türü şeyler almanız gerekmekte. WoW öyle değil, 13-14 yaşında küfür eden çocuklardan görmüyorsunuz. Oynayanların geneli 18 yaşın üstünde işi gücü olan insanlar. Oyunda gerçek parayla altın, item vs. saçmalıkların satışı yok. Kesinlikle herkesin bir süre denemesi gereken efsanevi oyundur.

Soru: Vereceğin paketle sınırsız oynayabilecek miyiz?
Size bedava vereceğim paketle 1 ay boyunca hiçbir sınırlama olmadan oynayabileceksiniz. 1 ayın sonunda ben sizin için her ay süre uzatması satın alacağım, cebinizden para çıkmayacak.

Soru: Oyunun geçmişi nedir?
Oyunun 2003 yılında Alpha sürümü bizzat oynadım, hala da elimde duruyor. 2005 yılında avrupa sunucusu açıldı ve 10 yıldır oynuyorum. ^_^

Bu oyunu ücretsiz bir şekilde benle oynamak istiyorsanız konu altına yazmanız yeterlidir, aklınıza takılanları internetden araştırabilirsiniz ya da bana sorabilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden ücretsiz olarak 20. seviyeye kadar deneyebilirsiniz.

Dilerseniz
özel sunucusunda ücretsiz oynayabilirsiniz lakin server bir gün kapanabilir ve oyunun yeni sürümünün özelliklerinden mahrum kalırsınız. Öğrenmek için resmi adresinden 20. seviyeye kadar denemeniz daha iyi olur.

Son düzenleme:

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani oyun ücretsizdi :(
So üzücü şeyler*
Hatta geçen sene internet reklamında görmüştüm bilmem kaç dolardı
Ben almak istiyorum bana ver lütfen
Ha bu arada order numberi gizle kodu alabilirler

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hani oyun ücretsizdi :(
So üzücü şeyler*
Hatta geçen sene internet reklamında görmüştüm bilmem kaç dolardı
Ben almak istiyorum bana ver lütfen
Ha bu arada order numberi gizle kodu alabilirler
Skype adresin var mı? Nasıl kullanacağını, oynayanışı, aklına takılan soruları ordan daha kolay cevaplayabilirim. Yoksa burdan yazarım, sıkıntı yok.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Wow halen aylık ücretli mi? Neden popülerliğinin azaldığı anlaşılıyor. Bir aralar ben de çok oynamak istiyordum wow'u (5 yıl önceleri) halen merak ediyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Wow halen aylık ücretli mi? Neden popülerliğinin azaldığı anlaşılıyor. Bir aralar ben de çok oynamak istiyordum wow'u (5 yıl önceleri) halen merak ediyorum.
Oyunun en kötü zamanlarında 8 milyon oyuncu vardı. Türkiye'de popüler olmamasının sebebi bizim Türklerin oyuna para vermeyip korsan oynamaya çalışmasından dolayı. Korsan sunucu da 1 ay sonra kapanınca kimse hak talep edemiyor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ben Oynayabilirim
Steam: MrCezmi
Oyun @12NationalElectric12 ye gidecek. Dilersen çok kaliteli bir vanilla sunucuda oynayabilirsin. Yine de bir gün kapanma ihtimali var.

Skype kullanmıyorum hayatımı daha sıkıcı hale getiriyor :s
E-posta adresini yazsan da olur. Oraya da gönderebilirim.[DOUBLEPOST=1434885358,1434876008][/DOUBLEPOST]@12NationalElectric12 online olunca e-posta adresini yaz, bilgileri göndereceğim.

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun @12NationalElectric12 ye gidecek. Dilersen çok kaliteli bir vanilla sunucuda oynayabilirsin. Yine de bir gün kapanma ihtimali var.

E-posta adresini yazsan da olur. Oraya da gönderebilirim.[DOUBLEPOST=1434885358,1434876008][/DOUBLEPOST]@12NationalElectric12 online olunca e-posta adresini yaz, bilgileri göndereceğim.
Özelden atıyorum birazdan
Yanlız hemen oynayamam bu hafta içinde alacağım yeni bilgisayqeımı

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özelden atıyorum birazdan
Yanlız hemen oynayamam bu hafta içinde alacağım yeni bilgisayqeımı
O halde kodu şimdiden aktif etmeyeceğim, aktifleştirdiğimde 30 günlük oyun süresi başlıyor. Yeni bilgisayarını alıp oyunu indirmeye başladığında yaz, e-postana mini bir rehber gönderirim. Dilersen ücretsiz olarak 20 levele kadar deneyebiliyorsun, bir denersin beğenmezsen oyunu oynamak isteyen başka birine veririm.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben istiyorum hep warcraft istemişimdir

AkanCe Tarafından Gönderildi

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yolla bana Elder Scrolls Online , Skyrim falan oynamış adamım. RPG lere feci şekilde ilgim var . Burdakilerin yarısı LoL dışında multiplayer oyun oynamamış kişiler.
Gitti kesin çocuğun tekine verdi :(
(not: vel - ed sansürlü Bu da neüy!?)

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben istiyorum hep warcraft istemişimdir

AkanCe Tarafından Gönderildi
Bana verildi