UnioAntiCrash 2.0 - Yeniden Yazıldı, Açık Kaynak Yapıldı

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
En iyi çözüm 1.8 e geçmemiz.. Hala 1.7 oynanması komik..spigot forumlarında ne zaman konusunu açsam soruyorlar.. Neden hala 1.7 oynanıyor?
Fikri olan?

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey Merak Ettimde UnioAntiCrash mi daha fazla Etkili https://forum.gamer.com.tr/konu/noc...e-crash-koduna-son.268492/page-2#post-1525462 Buradaki NoCrash mi ?
Yeni sürümle birlikte koruma bakımından UnioAntiCrash daha etkili :)
Ama oyuncuya ban atması gibi şeyler istiyorsanız benimkini de kullanabilirsiniz. Zaten ben UnioAntiCrashın eski sürümüne ek özellik etklemiştim. İlk çıkartan @MrUnioDex[DOUBLEPOST=1434890644,1434890554][/DOUBLEPOST]
1.3 güncellemesi:
1- Yasadışı eşyalar artık otomatik olarak bulunuyor. (Bazı oyuncular örs yardımıyla eşyalarının adına crash karakterini eklemiş. Bu eşyalar artık kişi eline aldığı zaman silienecek.)
2- Oyuncular artık örs yardımı ile eşyalarına crash karakterini ekleyemeyecek.
3- Bazı hile clientleri tabelaya yazılabilecek yazı limitini aşabiliyordu. Bu engellendi.

İndirmek için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bir sonraki sürümde /tellraw <player> # komudunu engelleyebilirsiniz.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.3 güncellemesi:
1- Yasadışı eşyalar artık otomatik olarak bulunuyor. (Bazı oyuncular örs yardımıyla eşyalarının adına crash karakterini eklemiş. Bu eşyalar artık kişi eline aldığı zaman silienecek.)
2- Oyuncular artık örs yardımı ile eşyalarına crash karakterini ekleyemeyecek.
3- Bazı hile clientleri tabelaya yazılabilecek yazı limitini aşabiliyordu. Bu engellendi.

İndirmek için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu guncelleme cok iyi oldu eline saglik.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
minecraft oynarken alt f4 yap ve minecraft görünmez ekranda oyna asla çökmez

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Direk Premium Serverların Kalitesinde Açmaya Çalışacağım.. -_- youtube videolarından bakıyorum..Zaten bizim serveri bilenler var .. İlginç şeyler yapmakta üstüme yoktur -_-.. Bakalım bu sefer cidden oyuncuya şunu dedirtebilecekmiyim? La burası yabancıı servermı benmi yanlış geldim? Türkler böyle bir şey yapabiliyormuydu?

HakanGuzelgulgen

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Yapması Gerçekten Zorlayıcı Olabilir Ama Bir Öneri Olarak Söylüyorum Mesela Biri Crash Mesajı Attığında Yetkiliye Mesaj Gelse [AntiCrash] ''Player'' Crash Verdirtmeye Çalıştı!

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
1.4 Güncellemesi:
Event öncelikleri yenilendi. Bu bazı sorunları çözebilir. (Çözmeyebilir de.)

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır güncelliyorken plugin.yml yi editlemeyi unutmuşsun :D hepsinde sanırım,
yani önemli değilde görsel olarak hoş durur :D
version: 1.0