MrUnioDex
CEO of UnioCraft
- En iyi cevaplar
- 0
Crash karakteri içeren eşyalar.Yasadışı ?![]()
Crash karakteri içeren eşyalar.Yasadışı ?![]()
Yeni sürümle beraber UnioAntiCrash daha etkili.bir şey Merak Ettimde UnioAntiCrash mi daha fazla Etkili https://forum.gamer.com.tr/konu/noc...e-crash-koduna-son.268492/page-2#post-1525462 Buradaki NoCrash mi ?
Yeni sürümle birlikte koruma bakımından UnioAntiCrash daha etkilibir şey Merak Ettimde UnioAntiCrash mi daha fazla Etkili https://forum.gamer.com.tr/konu/noc...e-crash-koduna-son.268492/page-2#post-1525462 Buradaki NoCrash mi ?
bir sonraki sürümde /tellraw <player> # komudunu engelleyebilirsiniz.1.3 güncellemesi:
1- Yasadışı eşyalar artık otomatik olarak bulunuyor. (Bazı oyuncular örs yardımıyla eşyalarının adına crash karakterini eklemiş. Bu eşyalar artık kişi eline aldığı zaman silienecek.)
2- Oyuncular artık örs yardımı ile eşyalarına crash karakterini ekleyemeyecek.
3- Bazı hile clientleri tabelaya yazılabilecek yazı limitini aşabiliyordu. Bu engellendi.
İndirmek için:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu guncelleme cok iyi oldu eline saglik.1.3 güncellemesi:
1- Yasadışı eşyalar artık otomatik olarak bulunuyor. (Bazı oyuncular örs yardımıyla eşyalarının adına crash karakterini eklemiş. Bu eşyalar artık kişi eline aldığı zaman silienecek.)
2- Oyuncular artık örs yardımı ile eşyalarına crash karakterini ekleyemeyecek.
3- Bazı hile clientleri tabelaya yazılabilecek yazı limitini aşabiliyordu. Bu engellendi.
İndirmek için:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
haklısınız 1.8 sunucu açtım kimse gelmedi ve sebebi sadece 1.8 olmasıEn iyi çözüm 1.8 e geçmemiz.. Hala 1.7 oynanması komik..spigot forumlarında ne zaman konusunu açsam soruyorlar.. Neden hala 1.7 oynanıyor?
Fikri olan?
Benim 1.8 sunucum vardı 20 kişilikti oyunda 10-15 kişi vardı. Aynı sunucuyu geliştirip tekrar açmayı düşünüyorum arkadaş cevap verirse açacağım. Umarım tutarhaklısınız 1.8 sunucu açtım kimse gelmedi ve sebebi sadece 1.8 olması
tutmaz boşuna yorulma yol yakınken 1.7 ye dön 10 dan fazla gelmiyorBenim 1.8 sunucum vardı 20 kişilikti oyunda 10-15 kişi vardı. Aynı sunucuyu geliştirip tekrar açmayı düşünüyorum arkadaş cevap verirse açacağım. Umarım tutar![]()
çok kolay bir şeyYapması Gerçekten Zorlayıcı Olabilir Ama Bir Öneri Olarak Söylüyorum Mesela Biri Crash Mesajı Attığında Yetkiliye Mesaj Gelse [AntiCrash] ''Player'' Crash Verdirtmeye Çalıştı!
Nesi zor 2-3 satırlık kodYapması Gerçekten Zorlayıcı Olabilir Ama Bir Öneri Olarak Söylüyorum Mesela Biri Crash Mesajı Attığında Yetkiliye Mesaj Gelse [AntiCrash] ''Player'' Crash Verdirtmeye Çalıştı!