S
Switcher
Ziyaretçi
Bende ise , sen de 100, ben diyim 200, sen de 300, ben diyim 400, sen de 500 , ben diyim 600 desem yalan olur 10 tane felan var 
Ben yaptığım skriptti gelistiriom acaba başka ne eklesem die dusunuom ortaya 700 1000 satırlık skript cikio karşıma looplar çok kastirio :'( big problemBende ise , sen de 100, ben diyim 200, sen de 300, ben diyim 400, sen de 500 , ben diyim 600 desem yalan olur 10 tane felan var![]()
MoonstalkerrAPI [emoji14]Bende en az 70 skript var ama tüm skriptler iç içe geçmiş, hepsini birden yüklemezsen bir işe yaramıyor![]()
Hangi dil konuşuyosunuz banada söylesenizeMoonstalkerrAPI [emoji14]
Bana şu skQuery'i kurmayı öğret onları boşverBen yaptığım skriptti gelistiriom acaba başka ne eklesem die dusunuom ortaya 700 1000 satırlık skript cikio karşıma looplar çok kastirio :'( big problem
Basit ya bende bilmiyodumdaBana şu skQuery'i kurmayı öğret onları boşver![]()
neyini kuramadin skqc dosyasini scripts klasorune at oldu bittiBana şu skQuery'i kurmayı öğret onları boşver![]()
skqGeometry demeye calisti heraldeBasit ya bende bilmiyodumdaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.buradan skqueryi indir sonra plugins klasörüne at serveri çalıştır tamamdır![]()
Aynen konusu görmüştümskqGeometry demeye calisti heralde![]()