Karanlık Vazo - MS Paint

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Etiketlemene rağmen bildirim gelmemiş ilginç :ha:
Vazoyu ve mumun dibini güzel yapmışın :lol: ama penzere olmamış :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hani painnte varya dikdörtgen cizen garip mekanizma onunla yaptın heralde

Bir iki adım dışında evet de pencere dediğin şu konseptte başka neyle çizilebilir ki? Aynı biçimde elle çizmiş olsam sadece zaman kaybı olurdu.

Belki ufak tefek eklemeler yapılabilir ama.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yorum yapan arkadaşlar senden bilgili bu konuda pülüz :(
Gölgelendirmeler, şekiller şukullar falan hoş olmuş ancak pencere olayı bozmuş :(

Şu ana kadar paylaştığım tüm eserlere gelen kötü yorumları bile anladım da pencere olayı nasıl bozmuş onu hala anlayabilmiş değilim.

Beğeni bilgi işi değildir ayrıca. Beğeni duygusu okulda vs. kazanılmaz, güzel göründüğünü söylüyorsa -yalan değilse- içinden gelen bir dürtüdür o, eğitimle olacak bir şey değil yani.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu ana kadar paylaştığım tüm eserlere gelen kötü yorumları bile anladım da pencere olayı nasıl bozmuş onu hala anlayabilmiş değilim.

Beğeni bilgi işi değildir ayrıca. Beğeni duygusu okulda vs. kazanılmaz, güzel göründüğünü söylüyorsa -yalan değilse- içinden gelen bir dürtüdür o, eğitimle olacak bir şey değil yani.
Ona göre demedim. Yukardakileri takma demiştide ona cevap olarak onlar senden daha iyi biliyorlar bu işleri niye takmasın anlamında dedim anlamıyıp gelip burda laga luga yapmayın. Her girdiğim konuda illa birileri kavga çıkartacak dimi. Bu arada olayı bozmuş derken olmamış anlamında dedim, kaldıramayıp burda anlamamış numarası yapma. Gayet iyi biliyorsun sen olayı bozmuş kelimesini...