Gift Kodu Nasıl aktifleştirilir ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraft için gift kodu alacağım. fakat arayüz farklı oldu. buyüzden nasıl yapılacağını bilmiyorum biri bana resimli anlatırmı ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hesabına Giriş Yaptıktan Sonra Görürsün Zaten Orada :(

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eskiden büyük bir tuş olarak gözükürdü. üst yazılarda seçenek var reedem code diye ona bastım ama adımı felan yazmadım nasıl aktifleştiriyim kafam şaşırdı :/[DOUBLEPOST=1434928990,1434928956][/DOUBLEPOST]
Tağanks.
Görevimiz :)
Bide ben ballıymışım belki kafadan gift code atarım tutar diye kafadan giftcode yazdım bitane kullanılmış koda denk geldi normalde olmayan koda gelir :)

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok daha önceden kullanılmış. Daha da denicem belki bi umut tutar
Ama internet cafeye gidip illegal suç işleyebilirim gift code için :s ama parmak izi yüzünden yapmayacağım yaparsam @LifeTaker ile farkım olmaz (yani siberaller (siber suçla mücqdele polisleri siberal diyorum daha iyi) evime gelip copla garantisi bitmemiş bilgisayarımı dan dan dan)

Son düzenleme:

umut_

En iyi cevaplar
0
Yok daha önceden kullanılmış. Daha da denicem belki bi umut tutar
Ama internet cafeye gidip illegal suç işleyebilirim gift code için :s ama parmak izi yüzünden yapmayacağım yaparsam @LifeTaker ile farkım olmaz (yani siberaller (siber suçla mücqdele polisleri siberal diyorum daha iyi) evime gelip copla garantisi bitmemiş bilgisayarımı dan dan dan)
Ne Gibi Bir Suç :p

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sitenin dosyalarını kendi pcime yüklemek :(
Aslında çocuk oyuncağı. Hatta forumun filezziillayla filan girililiyo ya sunucu mu ne orada bulunan her şey elimde
Yani forumun yedeği bende şu an.
Nasıl yqpıldığını ömden sölerim burda sölesem permanted ban

umut_

En iyi cevaplar
0
Sitenin dosyalarını kendi pcime yüklemek :(
Aslında çocuk oyuncağı. Hatta forumun filezziillayla filan girililiyo ya sunucu mu ne orada bulunan her şey elimde
Yani forumun yedeği bende şu an.
Nasıl yqpıldığını ömden sölerim burda sölesem permanted ban
Yedeğinin Sende Olması Ne İfade Eder :p
Önemli Olan Forumu Heklemek Yedeğini Almak Değil B)