16 GB Server Açılacak ORTAK ARANIYOR (ÇOK ACİL)

Checal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum başlıta da belirttiğim gibi çok acil ortak aranıyor , Gelicek ortak PayPal hesabı gerekli ve fiyat net olarak 10 TL olacak Acil kişileri bekliyorum ![DOUBLEPOST=1434820976,1434819319][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Server açmayı planlayanlar varsa onun yerine ortak olarak serverime ortak almak isterim , acil

Son düzenleme:

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
İşte Emek Hırsızı Diyecegim Ama Seni Tanımadanda Yargılamak İstemiyorum Ancak ! > Adamdan Para Alıpda Satmak Yada Adamdan Para Alarak Kendini Kurucu Gibi Tanıtıyorsan Başka Diyecek Kelime Bulamam :)

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte Emek Hırsızı Diyecegim Ama Seni Tanımadanda Yargılamak İstemiyorum Ancak ! > Adamdan Para Alıpda Satmak Yada Adamdan Para Alarak Kendini Kurucu Gibi Tanıtıyorsan Başka Diyecek Kelime Bulamam :)
Bence alakası yok bence adam tanımadığı kişileri ekibe katarak embesillik yapıyor

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Alakası Yok Derken ? Kusura Bakma Ama Çok Safsın , Burası Türkiye 2 TL Alıpda İnsan Kazıklayan Çocuklar Var !

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alakası Yok Derken ? Kusura Bakma Ama Çok Safsın , Burası Türkiye 2 TL Alıpda İnsan Kazıklayan Çocuklar Var !
Kardeşin git kuralları oku cümlelerine dikkat ette yönetimin ve benim asabını bozma!
Kardeşim tamam alakası var ama cümlen mantıklı bir şey ifade etmiyor

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Kardeşin git kuralları oku cümlelerine dikkat ette yönetimin ve benim asabını bozma!
Kardeşim tamam alakası var ama cümlen mantıklı bir şey ifade etmiyor
Tamam Kardşeim Seni Anlıyorum Ancak Benim Dediğime Hala Katılıyorum. Sen Anlayamadıysan Benim Yapabilecegim Birsey Yok. İyi Forumlar .

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum Bi Bitmediniz Lan. Paraniz Yok Sunucu Acicam Diyonuz.Ortak Acincada Adamla Kavga Ediyonuz Sunucu Kapaniyo Emek Veren Oyunculara Oluyo Olan.

Checal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne Dolandırıcılık Ne de Başkasının Hakk'ına girmek benim işim ; Konuyu Açıtığımda 40 TL'ye 16GB Olan bir yer bulmuştum ve toplam 3 Ortaktık. Burdan da 4. Ortağı Bulup , tüm Ortaklar EŞİT para vericekler ve kazandığımızda da herkese EŞİT miktar para verilecekti. Burada da Ortak aramak istedim fakat görüldüğü gibi yorumlar geldi. İlk defa server açıcak birisi de değilim hep küçük serverlerle iş yapmış olabilirim fakat benimde bilgim var, 6 Aydır araştırma yapıyorum ilk servermi aldığımdan bu yana. Bu fırsatta kalktı Yine de teşekkür ederim sizlere başka bir şey diyemem. İyi günler

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Dolandırıcılık Ne de Başkasının Hakk'ına girmek benim işim ; Konuyu Açıtığımda 40 TL'ye 16GB Olan bir yer bulmuştum ve toplam 3 Ortaktık. Burdan da 4. Ortağı Bulup , tüm Ortaklar EŞİT para vericekler ve kazandığımızda da herkese EŞİT miktar para verilecekti. Burada da Ortak aramak istedim fakat görüldüğü gibi yorumlar geldi. İlk defa server açıcak birisi de değilim hep küçük serverlerle iş yapmış olabilirim fakat benimde bilgim var, 6 Aydır araştırma yapıyorum ilk servermi aldığımdan bu yana. Bu fırsatta kalktı Yine de teşekkür ederim sizlere başka bir şey diyemem. İyi günler
Dislike Tuşu Olsaydi.Simdi Fake Hesap Acip Dislike Atiyodum...