ne alakası var işletim sistemiyle,kafandan sallama ;-;İşletim sistemin nedir ? Yardım edebilirim belki
--- sebebin![]()
@kesici70 arkadaşımızın sorununun cevabı verildi. boş yorum yapmayalım.Post kasmakla alakası yok ne olduğunu bilmiyordum![]()
cevabın factionun 2 yıl önceki sürümüne göre benim factionda öyle bir yer yok mstore/factions_mconf tada yokMerhaba ben öğretebilirim şimdi iyi okuyun;
serverdoysası/plugins/factions/conf.json giriyoruz ,
---
"worldGuardChecking": false, olan yeri
"worldGuardChecking": true, olarak değiştiriyoruz
---
O zaman yeni sürümünü indiriyorsun ve sorun çözülüyor.İyi forumlar.Tekrar olmuyorsa faction plugininin configinde claim atılamayan dünyalar var.Spawn vs. oraya yazarsın o dünyaya claim atamazlar.Orman içinde komut engelleyen bir flag vardı telefondayım unuttum neyse onunla sadece o warpa özel bir komut engelleme yaparsın ve sorunun çözülür.Yapamazsan yine bir yol daha var bana ulaşırsan onunla kesin halledersin ama tabi kesin çözüm yeni sürüm.cevabın factionun 2 yıl önceki sürümüne göre benim factionda öyle bir yer yok mstore/factions_mconf tada yok
benim için sorun yok aslında ben spawn dünyasında kapadım zaten flagı da yaparımO zaman yeni sürümünü indiriyorsun ve sorun çözülüyor.İyi forumlar.Tekrar olmuyorsa faction plugininin configinde claim atılamayan dünyalar var.Spawn vs. oraya yazarsın o dünyaya claim atamazlar.Orman içinde komut engelleyen bir flag vardı telefondayım unuttum neyse onunla sadece o warpa özel bir komut engelleme yaparsın ve sorunun çözülür.Yapamazsan yine bir yol daha var bana ulaşırsan onunla kesin halledersin ama tabi kesin çözüm yeni sürüm.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bonzai harbiden adamı bozuyormuşİşletim sistemin nedir ? Yardım edebilirim belki
hayır değil. MassiveCore 2.7.4 ve Factions 2.7.4 1.7 için1.7 için böyle