Faction pluginim Worldguard'ı görmüyor.

kesici70

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kurduğun Faction Plugini Worldguard ile entegre olmadığından wg li yerlere claim atabiliyorlar. Çözümünü bilen veya başka faction plugini olan yardımcı olabilir mi?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o aslında factionun bir bugu,bunun için bir eklenti varmıydı hatırlamıyorum ama claim atanları serverdalarsa uyarıp silmesini isteyebilirsin.Değillersede /f disband faction ismi olarak yazabilirsin.[DOUBLEPOST=1434935451,1434935415][/DOUBLEPOST]
İşletim sistemin nedir ? Yardım edebilirim belki
ne alakası var işletim sistemiyle,kafandan sallama ;-;

EmreMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben öğretebilirim şimdi iyi okuyun;
serverdoysası/plugins/factions/conf.json giriyoruz ,

---
"worldGuardChecking": false, olan yeri
"worldGuardChecking": true, olarak değiştiriyoruz :)
---

S

sergun26

Ziyaretçi
/f claim safezone gibi bir şey vardı sanırım.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba ben öğretebilirim şimdi iyi okuyun;
serverdoysası/plugins/factions/conf.json giriyoruz ,

---
"worldGuardChecking": false, olan yeri
"worldGuardChecking": true, olarak değiştiriyoruz :)
---
cevabın factionun 2 yıl önceki sürümüne göre benim factionda öyle bir yer yok mstore/factions_mconf tada yok

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
cevabın factionun 2 yıl önceki sürümüne göre benim factionda öyle bir yer yok mstore/factions_mconf tada yok
O zaman yeni sürümünü indiriyorsun ve sorun çözülüyor.İyi forumlar.Tekrar olmuyorsa faction plugininin configinde claim atılamayan dünyalar var.Spawn vs. oraya yazarsın o dünyaya claim atamazlar.Orman içinde komut engelleyen bir flag vardı telefondayım unuttum neyse onunla sadece o warpa özel bir komut engelleme yaparsın ve sorunun çözülür.Yapamazsan yine bir yol daha var bana ulaşırsan onunla kesin halledersin ama tabi kesin çözüm yeni sürüm.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
O zaman yeni sürümünü indiriyorsun ve sorun çözülüyor.İyi forumlar.Tekrar olmuyorsa faction plugininin configinde claim atılamayan dünyalar var.Spawn vs. oraya yazarsın o dünyaya claim atamazlar.Orman içinde komut engelleyen bir flag vardı telefondayım unuttum neyse onunla sadece o warpa özel bir komut engelleme yaparsın ve sorunun çözülür.Yapamazsan yine bir yol daha var bana ulaşırsan onunla kesin halledersin ama tabi kesin çözüm yeni sürüm.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim için sorun yok aslında ben spawn dünyasında kapadım zaten flagı da yaparım
yeni sürüm benim configdeki orda adamın cevabı eski sürüme göre yeni sürümde pluginsde config bile yok