OverlokMakinası
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar plugini biliyordum adını unuttum. Basınç plakasına basınca ileriye doğru fırlatıyordu. Bilenler varsa söyleyebilir mi ?
Pressure Plate Launcher olabilir mi?
Hive Jumppads bende kullanıyorum sunucumda.Configinden zıplatma vb. özellikleri ayarlayabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kimin dediği doğru çıktıCevaplarınız için Teşekkürler ..
2 nizin dediğinede baktım senin ki biraz karmasık ilk diyen kisinin ki kolayKimin dediği doğru çıktı![]()
tabii ki senin düşüncen fakat benimkinin 3x3 redstone bloğu koyuyorsun öyle çalışıyor.2 nizin dediğinede baktım senin ki biraz karmasık ilk diyen kisinin ki kolay![]()
Benim mapıma göre Tek bloklu lazım ama cevabın için teşekkür ederitabii ki senin düşüncen fakat benimkinin 3x3 redstone bloğu koyuyorsun öyle çalışıyor.
Ben onu atmıştım zaten.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu plugin en kullanışlısıdır normal alt tarafa 9 tane kızıltaş blogu 1 tane basinc plakasi zıplattır gitsin
eğer belli bir yere zıplatmasını istiyorsanız yapabilirim plugin haritanıza özelHaritama uygun olarak " Pressure Plate Launcher " pluginini kullanıyorum . Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim. Eğer haritamda değişiklik olursa sizin attıklarınızıda denerimİyi günler.