Koyarım brocumEmeği geçenlerde ben yokum ehuehuehuehı
Teşekkür ederim biri eklendi zatenŞimdi diyeceğim "Neden katedral? Cami olamaz mıydı?" kargaşa çıkacak. Bu yüzden atlıyoruzFena olmamış da "Emeği Geçenler" kısmına sadece kendini yazacaksan zaten o kısmı atlayabilirsin
-----/-o-\-----
![]()
Neden katedral? Cami olamaz mıydı?Şimdi diyeceğim "Neden katedral? Cami olamaz mıydı?" kargaşa çıkacak. Bu yüzden atlıyoruzFena olmamış da "Emeği Geçenler" kısmına sadece kendini yazacaksan zaten o kısmı atlayabilirsin
-----/-o-\-----
![]()
İşte bu yüzden kendimi tutup o mesajı atladım ^^Neden katedral? Cami olamaz mıydı?
S:
Mesajı atladın demek S:İşte bu yüzden kendimi tutup o mesajı atladım ^^
-----/-o-\-----
![]()
Erinydeki 2.batu evetErinydeki batu musun sen : DD Ve bu arada resimlerden maalesef bir şey anlayamadım
TeşekkürlerMesajı atladın demek S:
Her neyse, biraz eleştiri yapalım.
-Kuleler nedense biraz garip geldi bana.
-Göz yoruyor
-O içindeki evler ne ayak? S: (Hristiyanlarda da külliye gibi bir kültür var mı ki?)
Onun haricinde güzel gözüküyor. Başarılar ve tebrikler
Resimleri kötü çekmişsin glb biraz o yüzden bir şey belli olmuyor sadece kalıbı belli o da hoş duruyor ama önemli olan 2. şey ayrıntılar biliyosun : DDErinydeki 2.batu evetama ayrıldım
edit: Ne gibi anlayamadın ?[DOUBLEPOST=1434996105,1434996075][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler
Biliyorum tabiiki, yeniden çekmeye çalışırım teşekkürlerResimleri kötü çekmişsin glb biraz o yüzden bir şey belli olmuyor sadece kalıbı belli o da hoş duruyor ama önemli olan 2. şey ayrıntılar biliyosun : DD